Moje šťastná hvězda

Stydí se za maminku?

Před pár dny Anna Slováčková (26) konečně pokřtila své  první album. A jako kmotry si vybrala tři, pro sebe blízké, muže, kterými byli tatínek Felix Slováček (78), bratr Felix (37) a producent Igor Chlebovský.


Jedna důležitá osoba ale na křtu chyběla, a to její matka, zpěvačka Dáda Patrasová (65). Vysvětlení mladé zpěvačky bylo strohé, a sice že její matka hlídá synovce. Jak se ale ukazuje, Anička ji na svém velkém dni nejspíš nechtěla!


Z důležitého dne svou matku vynechala.

Dáda byla rozhořčená

A tak zatímco se všichni dobře bavili, Patrasová se doma užírala. „Jsem na svoji dceru nesmírně pyšná, ale je mi hrozně moc líto, že jsem tam nebyla.

Nikdo mě ale nepozval,“ nebrala si servítky Patrasová. Možná ještě víc ji ale naštvalo to, že když si její syn později přišel vyzvednout malého Rafaela (4), ani se prý neobtěžoval Dádě říct, jaký křest byl.

Může za to zase alkohol?

„Neinformoval mě ani můj manžel, ale ani moje dcera. A to se mi zdá, že je moc ošklivý. Hnusný! A proč mě vůbec nepozvali? To se báli, že jim tam udělám ostudu? Pokud ano, tak se mi chce vážně brečet,“ dodala naštvaně.

Jak se zdá, jsou momentálně vztahy ve slavné rodině opravdu velice napjaté. Je to totiž sotva pár týdnů, co se Slováček do novin vyjářil v tom smyslu, že jeho manželka je alkoholička, která začíná být dementní a měla by se jít co nejdříve léčit.

To se zpěvačky pochopitelně velice dotklo. A přisadil si, že si to nemyslí pouze on, ale i jejich děti. Z toho, jak se teď ke své matce zachovaly, se dá usuzovat, že v tom měl známý saxofonista pravdu.

Pravděpodobně to byl ten důvod, proč Patrasová na křtu desky chyběla. Na takových akcích zpravidla teče víno proudem a možná že děti pouze nechtěly svoji matku vystavovat pokušení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden