Můj kousek štěstí

Stydí se za něžnosti s Forejtem?!

Lze jen doufat, že Eva není nesvá s Přémou doma pod peřinou, bez přítomnosti kamer...

Zdálo se, že jim láska jen kvete. Proč však najednou herečka mluví o tom, že jí něžnosti s partnerem nejsou vhod?

O vztahu Evy Burešové (28) a Přemysla Forejta (35) se toho za rok a půl napsalo dost. Od utajovaného románku přes velkou lásku až po provalení pečlivě skrývaného těhotenství. A nyní to vypadá, že ve vztahu prožívají velký zlom.

Zvednout kotvy

Každý má z předchozích vztahů po jednom potomkovi. Eva syna Nathaniela (5), Přemysl dceru Stellu (8). A už brzy, údajně v srpnu, čekají narození prvního společného dítěte.

Tak velká rodina už potřebuje jinačí prostor, to si jistě dobře uvědomují, proto se zřejmě rozhodli zvednout kotvy z velkoměsta. Koupit měli dům v obci nedaleko Benešova. A údajně si na něj měli vzít dokonce společnou hypotéku.

To je ve vztahu obrovský krok. Pustit se do takového společného závazku, to už chce víru, že vztah opravdu nekrachne. Možná by stálo za to ho něčím utužit. Svatbou kupříkladu...

Ovšem do té se dvojice překvapivě nežene. Nejspíše si myslí, že vztah nejlépe utuží společnou prací. Ovšem pozor, aby se jim ty společné pracovní aktivity brzy nepřejedly... nebo se tak už stalo?

Hra na milence

Vypadá to, že se Přemysl rozhodl pasovat do role všeumělce. Krom toho, že je to šéfkuchař, začal dělat kontrolora kvality rychlého občerstvení. Také zpívá a k tomu všemu se z něj teď stal ještě herec.

Jako udatný rytíř s mečem v ruce si zahrál ve videoklipu své milé. A nebyl to jen tak nějaký klip. Eva se rozhodla nazpívat metalovou píseň.

To není zrovna žánr, který by se k nastávající mamince, navíc v pokročilému stupni těhotenství, příliš hodil. Jak se ale zdá, dunění hlasité hudby nakonec nebyl nevětší problém při natáčení klipu.

S Robertem je to lepší

Tím se překvapivě ukázalo být natáčení milostných scén. Zpěvačka musela hrát milenku svého vlastního partnera a, světe div se, moc jí to nevyhovovalo. Na intimní scény před kamerou je zvyklá.

Přece jen i v ZOO už si jich užila dost. Při natáčení takových scén ale hodně záleží na tom, jakého k tomu máte parťáka. A jak se zdá, Burešové by možná víc vyhovoval Robert Urban (35), s nímž natáčí oblíbený seriál, než její partner Forejt.

„Když točím ZOO s Robertem Urbanem, tak to je jasný – hrajete, máte kolem sebe tři kamery, na to jsem zvyklá. Ale že někdo točí mou opravdovou lásku, když se líbáme, hladíme, z toho jsem byla nesvá,“ přiznala.

Těžko říci, co si o tom myslí její partner... Avšak na milostné scény s kolegou Urbanem si Eva bude muset ještě pěkně počkat. Na plac ZOO se kvůli těhotenství pravděpodobně nějaký čas nepodívá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden