Moje šťastná hvězda

Stydí se za svého muže?

JIŘÍ LANGMAJER (55) se po boku ADÉLY GONDÍKOVÉ (48) změnil. Ze sukničkáře se stal věrný manžel. Má to však  háček, ze kterého prý šílí.


Kdykoli otevře Jiří Langmajer (55) pusu, nestačí se jeho okolí divit. Nedávno si třeba pochvaloval roli v novém filmu, kde si po dlouhé době vyhnul postelové scéně. „Byla to vítaná příležitost, jak se projevovat jiným než zvířecím způsobem,“ překvapil Langmajer. A nebylo to zdaleka poprvé, kdy přivedl někoho do rozpaků.


V poslední době se totiž herec až podivně často zaměřuje na své genitálie, o nichž nejen rád mluví, ale nezdráhá se jejich fotografii veřejně sdílet. Jak ale snášejí podobné chování jeho manželka Adéla Gondíková (48) s dcerou Nelou (17)?


Jako smyslů zbavený


Svého času byla jistě šťastná, že se jí podařilo z morouse udělat zábavného chlapíka. Problém je v tom, že se herec snaží být zábavný až příliš.  Těžko si lze představit, že by byla Gondíková nadšená z toho, že její muž ukazuje svojí chloubu s komentářem, že ho má malého, nebo že se v televizi rozpovídá o tom, že se bál, že už se mu nikdy nepostaví. Nemluvě o dospívající dceři Adély, která se kvůli nevlastnímu otci  dost možná stala terčem posměchu vrstevníků.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden