Můj kousek štěstí

Stydlivá! Proto tak sama?

Ostych před kameru nepatří a Šárka má krásnou postavu...

Extrémní stydlín je hvězda Osady Šárka Vaculíková (35). Své o tom určitě ví i  Marek Lambora (26), který se Šárkou randil.

Kdoví, třeba se s ní kvůli její téměř až chorobné ostýchavosti rozešel. Šeptá se, že by ho neteř Lukáše Vaculíka (59) chtěla zpátky, neboť stará láska nerezaví.

Jenže v tom má pohledná herečka trochu smůlu, zatím je stále sama a s hlavou plnou pracovních starostí. Režiséři po ní požadují natáčení pikantností, a kdyby jen to!

Kdo ji dobře zná, nedivil by se, kdyby se po skončení prací na snímku Vyšehrad: Fylm léčila u psychiatra. Nebyla by první ani poslední, i Sara Sandeva (24) se svěřila, že během natáčení drastického seriálu Nečistá krev hledala útěchu u terapeuta.

Avšak v Šárčině případě nešlo o násilné scény, ale o ryzí oplzlosti. Ve filmu byla nucena hovořit tak neslušně, jak tato křehká světlovláska pravděpodobně ještě nikdy v životě nemluvila.

A nevídaný polibek, který si s kolegou Jakubem Štáfkem (31) vyměnila během filmové svatby, působil tak vulgárně, že se z toho ještě nevzpamatovala. „Na tu scénu se nemohu dívat,“ hořekuje.

Kde jsou ty časy, kdy hrála v Osadě, nosila kostkovanou košili a chodila na houby. K obscénnostem docházelo málokdy, nebo vůbec. Na tu dobu ráda vzpomíná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden