Moje sladké tajemství

Super tipy pro dokonalý dekolt

Také toužíte po pevných prsou a krásném dekoltu? Hezkým dekoltem se každá žena ráda pochlubí.

Není nutné chodit na drahá kosmetická ošetření, aby vypadal krásně. Nemusíte se trápit jen cvičením nebo podstupovat operaci, stačí zvolit vhodné spodní prádlo.

Podprsenka dokáže zázraky a za ji nepřestaneme být nikdy vděčné. Umí ňadra zpevnit, zvětšit, podle potřeby i zmenšit nebo jim jen dodat potřebný tvar. A protože jsou v módě především véčkové výstřihy, bez správné podprsenky to nepůjde. Poradíme vám, jak na to!

Věrná parťačka

Podprsenku nosí většina dívek již v pubertě a pak už po celý život. V současné době je výběr tak obrovský, že mnoho žen stále tápe, který typ je pro ně vhodný. Nejde o to vybrat dokonalou podprsenku, ale zvolit takový střih, který je pro vaše ňadra a postavu vhodný.

Důraz je třeba klást na materiál, který by měl být příjemný na dotek, a také se zaměřit na barvu. Vůbec nezáleží na velikosti vašich ňader, ale na tom, jakou jste si oblékla podprsenku.

Staré dobré kostice

Tradičně nejoblíbenější jsou podprsenky s kosticemi. Kostice mají za úkol ňadrům dodat potřebnou stabilitu a pevnost. Nejvíce je ocení ženy s velkými ňadry, která mají tendenci „klesat“, a nevypadají tak vůbec pěkně.

Podprsenky s kosticí poskytují podporu prsům ze spodní části. Měly by dokonale přiléhat k hrudi po celé své délce těsně pod prsy. Takto získají i hodně objemná prsa krásný tvar a potřebnou pevnost.

Díky tomu bude váš dekolt doslova neodolatelný. Pokud vám kostice překáží, můžete zvolit soft modely bez kostic, které mají skvěle střižené košíčky. Tyto podprsenky vám stejně jako kostice zajistí krásně pevné poprsí.

Push-up efekt

Spousta žen se trápí tím, že jejich poprsí není sexy tak, jak by si přály. S tím si ovšem hravě poradí push-up podprsenky, které dokážou i z drobných ňader udělat plné tvary. Navíc často mají i vyjímatelné vycpávky, takže si můžete s velikostí prsou doslova pohrát.

V posledních letech se na trhu objevily také gelové push-up podprsenky, které vykouzlí sexy tvary, a navíc jsou velice pohodlné. Jejich předností je, že vypadají přirozeně a vaše prsa zvětší až o dvě čísla!

Navíc vycpávky díky textilní nebo pěnové vrstvě nepřijdou do přímého kontaktu s kůží, jejich nošení je tedy komfortní po celý den. Nejvíce se vám osvědčí u velkého výstřihu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden