Moje sladké tajemství

Sužuje Soukalovou velký strach o miminko?

Moje sladké tajemství

Už se zdálo, že po rozvodu s Koukalem bude mít klid. Trápení ale nekončí.

Poslední měsíce nebyly pro Gábinu Soukalovou (31) moc veselé. Rozváděla se s Petrem Koukalem (35), který jí dělal i manažera. Zdálo by se, že miminko, které je na cestě, všechno špatné zažene. Jenže půvabná moderátorka prožívá další trápení.

Byla to velká láska. Bývalý badmintonista Petr Koukal (35) si biatlonistku Gábinu Soukalovou (31) omotal kolem prstu. Úspěšná sportovkyně neviděla, neslyšela, když ji lidé varovali, že to není zrovna dobrák od kosti.

Rojily se spekulace, že je pěkný proutník. Gábina mu přesto řekla své „ano“, a z úspěšné sportovkyně Soukalové se stala problémová celebrita Koukalová.

Velké odhalení

Pár se vzal v roce 2016, minulý rok oficiálně oznámili rozchod. I když oba byli zpočátku skoupí na slovo a jejich prohlášení se omezila na „ukázalo se, že naše představy o

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden