Moje sladké tajemství

Svá nejlepší léta obětovala ženatému milenci

Moje sladké tajemství

Šaramantní a stále atraktivní Jitka Zelenková (71) si nikdy nemohla naříkat na nezájem mužského pohlaví. Sama se několikrát chlubila, že ji dříve muži rozmazlovali. Tak proč je tedy pořád sama?

Zpěvačka Jitka Zelenková (71) totiž svá nejlepší léta věnovala muži, o kterém bylo všeobecně známo, že se nechce rozvádět. Jitka to moc dobře věděla, jenže hudebníka Ladislava Štaidla (†75) zkrátka milovala, a tak byla ochotná leccos vydržet.

Se Štaidlem nakonec chodila celých jedenáct let, a i když si byli občas nevěrní, měli se velice rádi. Ovšem Jitka si celou dobu uvědomovala, že tu byla Ladislavova manželka Aňa (74), která milostnými avantýrami svého milovaného muže velice trpěla.

Do Štaidla byla šíleně zamilovaná

„Ale co jsem měla dělat, když jsem byla šíleně zamilovaná,“ hledala pro sebe později omluvu Zelenková, která se alespoň utěšovala tím, že

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden