Moje šťastná hvězda
Svádějí krutý boj o svého kolegu?
Jedna tvrdí, že jsou kamarádky, ta druhá to tak zřejmě nevnímá. Co vše se skrývá za zavřenými dveřmi seriálu?
Svádějí krutý boj o svého kolegu?

Herečky EVA BUREŠOVÁ (25) a její seriálová setra BÁRA JÁNOVÁ (30) momentálně slaví úspěch seriálu Slunečná. Jaký je však jejich osobní vztah, a jak spolu vycházejí mimo kamery?

Ze začátku nejspíš nikoho nenapadlo, jak velký úspěch seriál Slunečná sklidí. Část zásluh si mohou připsat hlavní hrdinky, sestry Popelkovy, které hrají Eva Burešová (26) a Bára Jánová (30). V seriálu jsou spíš rivalkami, ale jak je to ve skutečnosti? Spekulovalo se o tom, že dámy spolu příliš nevychází ani v reálu.

Každá je jiná, nepadly si do noty, hádají se, a tak dále. Tyto řeči však vyvrátila sama Eva Burešová, podle které jsou s Bárou dobré kamarádky. Nejspíš si to myslí jen ona sama, protože Bára se k situaci nijak nevyjádřila, a Evu údajně navíc nemusí.

Může za to minulost?

I když se sestry o hlavní roli v podstatě dělí, diváci mají více v podvědomí Burešovou, která před Slunečnou hrála v seriálu Modrý kód. Možná proto se jí dostává trochu více ovací, než její seriálové sestře, které se to možná zdá nespravedlivé.

Báru naopak diváci znají především ze seriálu Doktoři z Počátků, kde se předvedla kompletně nahá. I to by mohlo mít vliv na to, že není zrovna nejoblíbenější. To by také vysvětlovalo, proč se Jánová nedávno k tomuto tématu vyjádřila.

„Dodnes mě to mrzí,“ svěřila se herečka. Delší dobu si však na svou nahou scénu nijak nestěžovala, naopak tvrdila, že nahota jí nedělá zas až takový problém. Jestli si svým prohlášením u lidí získala nějaké plusové body, to se zatím neví, nicméně své slavnější kolegyni má úspěch závidět. Jelikož ale Eva ztvárňuje hlavní postavu, má na bedrech také spoustu zodpovědnosti.

Berou ji jako hvězdu

Proto se kolem ní neustále motají maskéři, scénáristé, kameramani, a zkrátka všichni členové štábu. Vědí, že kvůli nim opustila stabilní místo v seriálu Modrý kód, kde se jí také dařilo, a asi jí to chtějí jistým komfortem vynahradit. Jánová na to má mít ale jiný pohled.

Podle ní dělají z Evy zbytečně velkou hvězdu, a přitom by měli umět komfort rozdělit mezi obě dvě hlavní postavy. Že by se Bára cítila jen jaké ta druhá? To by asi nebylo příjemné nikomu. Eva si nejspíš myslí, jak skvělou kamarádku v Báře má, ale asi netuší, jaké o ní má její kolegyně mínění.

Je v tom chlap

A aby toho nebylo málo, Bára zřejmě Evě závidí i její seriálovou lásku, Marka Lamboru (24).
Ten se totiž v seriálu do Evy zakoukal, a v budoucnu nejspíš budou tvořit pár.

Díky jejich dějové lince spolu natáčí celkem často, a během natáčení se z nich stali kamarádi. Dělají si legrácky, vyprávějí si historky, zkrátka všechno, co je v kamarádství obvyklé. Jánová je však trochu stranou, což jí, podle některých, štve.

Mladý hezounek se jí nejspíš zalíbil, a i ona by si k němu ráda našla nějakou cestu a sblížila se s ním. Věčně energická Eva jí k tomu ale nedává příliš příležitostí, za což na n má Bára asi ještě větší vztek.

Podle našich tajných zdrojů ale úplně zbytečný, protože Eva je ve šťastném vztahu, a Marek není její typ. Kdyby se třeba Bára kamarádce Evě svěřila, všechno by mohlo být jinak.

Těší se na milostné scény?

Burešová sice k Markovi nic hlubšího necítí, ale mohlo by to být naopak. Lambora se totiž nedávno rozpovídal o tom, jak se těší na natáčení milostných scén. „Jsem moc rád, že jsme si s Evou padli do noty!

Mnohem příjemněji se pak budou točit i milostné scény,“ pronesl radostně Marek, který taky prozradil, že skutečně je se na co těšit. Burešová ho možná uhranula až moc, a ani o tom sama neví. Za to Jánová si toho zřejmě všímá, a možná až moc.

Na place má být poslední dobou většinu času nepříjemná, a stres má podle všeho vliv i na její herecké výkony. Členové štábu údajně nemají tušení, co se s herečkou děje a doufají, že se dá co nejdříve zase do kupy, aby natáčení probíhala více v klidu a bez napětí.

Dojde k pořádné hádce?

Otázkou zůstává, jak se Bára chystá všechny své problémy se seriálovou kolegyní vyřešit. Nechá všechno plavat a bude se dál vnitřně trápit? Možná se časem situace zlepší, ale možná taky ne, a na to Bára pravděpodobně nechce spoléhat. Druhá možnost pak je si o tom s Evou v klidu promluvit a říct jí vše, co bude mít na srdci.

Burešovou by asi překvapilo, co všechno si o ní Jánová myslí, a nejspíš by to ovlivnilo i její názor na ni. Burešová by se jí zřejmě snažila její pochybnosti vyvrátit, což by Báru mohlo ještě víc naštvat.

Dojde v seriálu Slunečná k velké hádce? Možná že ano, ale televizní diváci tomu nebudou přihlížet, protože kamery budou tou dobou už dávno vypnuté..

Související články
Pětice španělských kriminálníků se rozhodla pro zajímavý způsob přivýdělku. Založili si účty na sociálních sítích a předstírali, že jsou americký herec Brad Pitt (60). Jejich cílem bylo zmanipulovat hercovy starší fanynky a dostat z nich peníze. „Moje láska k tobě je opravdová. City jsou v mém srdci navždy, prosím, odpusť mi a přijmi mě,“ psali podvodníci jeho fanynkám. Jakmile získali jejich důvěru, podařilo […]
O problémech v manželství herečky ze seriálu ZOO a scenáristy Rudolfa Merknera (52) se mluví už pár měsíců. Vše prý došlo tak daleko, že plánují rozvod. Podle některých informací to navíc vypadá, že Jana Bernášková (43) už má náhradu v podobě bývalého přítele, režiséra Davida Drábka (54). Spolu mají dceru Justýnu (18) a v poslední době mnoha lidem […]
reklama
Moderátorka Eva Perkausová (30) patří mezi nejkrásnější české celebrity. Jenže samozřejmě ani to jí nezaručí, že udrží choutky svého manžela Ivana Hecka (41) na uzdě. Kolem staršího podnikatele se mají dlouhodobě pohybovat různé ženy. Přitahuje je nejenom tím, že je dobře zajištěný, ale i jeho vypracovaná postava. Nedokázal odolat pokušení? Dlouho měl různým svodům odolávat, ale nedávno podle našeho […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Dlouhých sedm měsíců od plastické úpravy Dara Rolins (51) poprvé vyšla do společnosti! Konečně se odvážila. Dá se to chápat. Od chvíle, kdy unikly informace o jejím omlazovacím zákroku, si lidé nebrali servítky a v komentářích snad soutěžili o nejhorší urážky. Někteří v hodnocení jejího vzhledu zašli tak daleko, že ji přirovnali k Evě Pilarové (†80) […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz