Moje šťastná hvězda
Svádí ji mladší tanečník?
Populární taneční soutěž StarDance je zabiják vztahů. A dobře to ví i známý moderátor.
Svádí ji mladší tanečník?

Už když herečka IVANA CHÝLKOVÁ (59) přijala nabídku ze StarDance, tušil její manžel JAN KRAUS (70), že má velký problém. Přebere mu krásnou manželku sympatický tanečník?

Nový ročník taneční soutěže StarDance začne už za pár týdnů. Herečka ze seriálu Osada Ivana Chýlková (59) tráví se svým tanečníkem Janem Tománkem (51) spoustu času. Což o to, takhle to má každý, kdo se tomuto projektu upíše. Problém je spíše v tom, že se o Tománkovi říká, že to s ženami jednoduše umí.

A když se k tomu přičte, že je hereččin manžel, moderátor Jan Kraus (70), dlouhodobým odpůrcem StarDance, nejspíš kvůli tomu v jejich domácnosti nastaly problémy.  Moderátor si velmi dobře uvědomuje, že ve StarDance se v minulosti vytvořila celá řada nových vztahů.

Mezi soutěžícími to často jiskří

Dohromady se tam dali třeba Jitka Čvančarová (45) s Petrem Čadkem (44). Soutěž je ale i o nevěrách a románcích. Jeden z nich si prý prožili i Dalibor Gondík (53) s tanečnicí Alicí Stodůlkovou (36). A takových případů bylo daleko více.

Zjistí snad brzy Chýlková, že už Krause nemiluje?

Chýlková navíc vypadá stále skvěle a vlastně by bylo i zvláštní, kdyby s ní Tománek nezkusil minimálně flirtovat.  Možná proto se zdá moderátor tak podrážděný při každé zmínce o StarDance. Dobře si uvědomuje, co to může znamenat pro jejich manželství.

Tománek je navíc přesně typ muže, který by se herečce mohl zalíbit. Charismatický, zkušený, žádný vyjukaný začátečník, který by snad měl být nervózní už jen z toho,  že má vedle sebe známou herečku. 

Ženy mu prý těžko odolávají

A aby toho nebylo málo, Tománek oplývá velkým smyslem pro humor, což je ostatně pro Chýlkovou velice důležitá vlastnost, na kterou ji kdysi sbalil i manžel.

Říká se o něm, že je velmi charismatický a se ženami to umí.

Dokáže jí být Kraus oporou?

Bude tedy ještě velmi zajímavé sledovat, jak se celá situace vyvine. A jestli třeba bude Kraus pravidelním účastníkem galavačerů StarDance, anebo to bude úplně bojkotovat a raději zůstane doma. Pravda je, že jeho podporu bude Chýlková určitě potřebovat.

Sice se ví, že ve StarDance mezi soutěžícími panují většinou přátelské vztahy, na druhou stranu ale nikdo nechce vypadnout hned na samotném začátku. A i herečka to bude hodně prožívat.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz