Moje šťastná hvězda

Svádí ji okouzlující ženáč?

Herec Milan Ligač (28) by se zřejmě měl mít pořádně na pozoru. Okolo jeho krásné partnerky, hvězdy seriálů Ulice a Sestřičky Modrý kód Malvíny Pachlové (30) se totiž až podezřele motá jiný muž.


Bohužel pro Ligače, se zdá,  že sympatie jsou vzájemné. Nebylo by to poprvé, kdy herečka učarovala nějakému muži.  Aby ale kvůli ní vzal roli, to se jí asi ještě nestalo. Tím, kdo jí vysekl takovou poklonu, je herec Michal Dlouhý (52)!


Vše bylo dílem náhody


Jejich příběh se začal psát, když byla Pachlová oslovena, aby si v Plzni zahrála v představení Cyrano. V té době ale musela odmítnout. „Cítila jsem velké zklamání,“ svěřila se smutně. Jenže v únoru přišla nabídka znovu. Jak se později ukázalo, Dlouhý nabídku přijal poté, co zjistil, že si zahraje právě po boku Pachlové. 


„Spolupráce s ní je skvělá. Moc jsem se na Malvínku těšil. Když se nám to tehdy nesplnilo, řekl jsem si, že stojí zato jít do toho teď znovu. A jsem moc rád,“ tetelil se blahem. I na ní bylo vidět, že si jeho pozornosti více než užívá.


Mají mezi sebou něco?


Oba jsou sice šťastně zadaní, a Dlouhý dokonce ženatý, avšak na nevěru má svůj názor. Dokonce to není tak dávno, co se nechal slyšet, že pokud je vztah silný, tak ustojí i nějaký ten úlet. Mluvil snad ze své zkušenosti? Otázka je, jak by se na to tvářil přítel Malvíny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden