Moje šťastná hvězda

Svatba Hanychová-Soukup až po čtvrtém dítěti!

Veselku chtěla údajně stihnout ještě před porodem, teď ale nečekaně otočila. Co za tím stojí?

Vypadá to na vážné trable. AGÁTA HANYCHOVÁ (38) se chtěla vdávat. Na veselku ale nedošlo. Povídá se, že to JAROMÍR SOUKUP (54) prostě odmítl. Otázka je, co bude dál. Znamená to snad konec?


Je nutné, aby sis mě vzal, když čekám tvoje dítě,“ oznámila Agáta Hanychová (38) svému partnerovi v jednom z jeho pořadů na TV Barrandov. Jaromír Soukup (54) to s úsměvem akceptoval. To je ale evidentně minulost.


Pár se k sobě nastěhoval, modelka mu zhruba před měsícem porodila dceru Rozárku. Svatba je ale stále v nedohlednu. A Hanychová začíná otáčet. Změnilo se snad něco?


Změnil názor?


Otázky na veselku totiž najednou odbývá slovy „po čtvrtém dítěti“. Ze vztahu s Jakubem Prachařem (39) má dceru Miu (5), s americkým fotbalistou Miroslavem Dopitou (38) pak syna Kryšpína (11). Čtvrtý potomek se však zdá velmi nepravděpodobný.


Povídá se, že se tím snaží jen bagatelizovat problémy, které se Soukupem mají. Zaslechli jsme zprávy, že Soukup sňatek odmítl. Prý proto, že mu nepřišel důležitý. Hanychová to prý měla nést hodně špatně. Chvíli se podle všeho snažila na Soukupa tlačit.


Zjistil snad Soukup, že už se znovu ženit nechce?

Sama se třemi dětmi?

Ten jí ale měl dát jasně najevo, že v těchto otázkách bude po jeho, a jestli se jí to nelíbí, mohla by klidně skončit sama. Asi nikdo se nemůže divit, že by se modelka „stáhla“ a raději se přizpůsobila. Bez chlapa se třemi dětmi, to nechce žádná žena. Možná proto teď  Hanychová vysílá signály o tom, že svatba nebude.

Stále jiný „strýček“

Bude zajímavé sledovat, jak to mezi partnery bude dál. Hanychová se může cítit podvedeně. Soukup něco slíbil a nedodržel to. Podle některých jejich známých je to začátek konce. Přesto se se bývalá vicemiss asi bude snažit vztah udržet za každou cenu. Dobu, kdy střídala chlapy jako ponožky, už prý vrátit nechce. Už kvůli dětem.

Budou žít odděleně?

Některé informace ze zákulisí českého showbyznysu hovoří o tom, že Hanychová se Soukupem vážně uvažují o tom, že by bydleli každý sám. Alespoň pár dní v týdnu. Je to snad příprava na rozchod?

Možná si jen chtějí jeden od druhého odpočinout. Nebo moderátor potřebuje prostor a klid na práci bez brečící Rozárky. Na druhou stranu je třeba říct, že Soukupovi role novopečeného tatínka moc sluší. Uvidíme, jak to dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden