Můj kousek štěstí

Svatba? Bude... možná

Zásnuby jsou v životě každé ženy zásadní záležitost, na kterou se mnohé z nich těší celý život, a poté zběsile plánují svatbu až do nejmenšího detailu. Jak se ale zdá, moderátorka Eva Perkausová (27) mezi „milovnice svatebních příprav“ nepatří a představami o veselce si zatím hlavu neláme.

Zatím nespěchá

Pohledná blondýnka se zasnoubila už v únoru na dovolené na Maledivách. Od té doby jí ruku zdobí třpytivý diamantový prsten, na kterém, jak je vidět, její snoubenec opravdu nešetřil. S podnikatelem Ivanem Heckem (39) už tři roky žijí ve společné domácnosti, svatba je tak přirozeným dalším krokem v jejich vztahu. Kdy ale k takovému kroku dojde, je zatím ve hvězdách.

Prověřeno dostatečně? O ruku ji požádal po čtyřech letech vztahu.

Perkausová se totiž do svatebních příprav právě nehrne. Jako by se snad ani netěšila na to, až bude pod čepcem. Diamant už na prstu má, tak nač pospíchat. Anebo je to ještě jinak a pár si není svým rozhodnutím jistý? Koneckonců Eva by nebyla první moderátorkou, která zrušila zásnuby.

Své by jí o tom mohla vyprávět další blonďatá televizní stálice Lucie Borhyová (43), která byla zasnoubená dokonce třikrát, ani jednou to ale nedopadlo. Snad se Evě podobná bilance vyhne. Zatím pro to ale, zdá se, nedělá vůbec nic.

Určitě bude!

„Svatba určitě bude, ale kdy, to nevíme ani jeden. Nejsme moc plánovací typy a jednáme spíš spontánně. Takže je možné, že si řekneme, že se vezmeme, a do dvou týdnů bude svatba.

Možná bude v zahraničí, nebo tady, opravdu nevím,“ říká moderátorka, která se prý nejraději rozhoduje ze dne na den. Pokud ale bude chtít stihnout svatbu do roka a do dne, jak sama říká, měla by si pospíšit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden