Můj čas na kafíčko

Svatba je příprava na rozvod?

Už má nejvyšší čas! Herečka Jana Plodková (40) v létě oslavila kulaté narozeniny, a tak všechny zajímá, jak dál plánuje svoji budoucnost.

Bude se i nadále zaměřovat na svou kariéru, nebo se rozhodne pověsit ji na hřebík, uposlechnout tikot biologických hodin a převtělí se už „jen“ do role manželky a matky?

Na takový typ otázek hvězda seriálu Osada nerada odpovídá, možná i z toho důvodu, že sama ještě ve zmiňovaném ohledu nemá tak úplně jasno. Není to přitom tím, že by stále nemohla najít toho pravého muže pro život, naopak.

Václav Neužil (42).

Zasnoubená

Pohledná blondýnka jistě o kavalíry nikdy nouzi neměla. Během studií chodila např. s hercem Václavem Neužilem (42), který je nyní znám díky filmu Zátopek. A aktuálně Plodková tvoří pár se sympatickým optikem Filipem Žilkou (44).

S ním se seznámila v jeho optice, když se jí zhoršil zrak a potřebovala si pořídit nové brýle. „Poznali jsme se tak, že jsem začala hůř vidět, zašla jsem k němu do optiky, on potřeboval reklamu a bylo to,“ svěřuje se herečka o tom, že nejprve se Žilkou spojili cesty pracovně a poté i životně.

A evidentně jim to klape, jsou spolu deset let a stihli už i zasnoubení. K dalšímu kroku, kterým by byla svatba či děti, se ale ne a ne odhodlat. Rádi spolu cestují do exotických míst, milují výpravy do džungle a místo dětí mají doma dva kocoury. To jim ke štěstí zatím, zdá se, stačí.

Hlavně přirozeně!

„Mám to takhle: co má přijít, přijde, co nemá, to nepřijde. Velmi si přeji děti, byla bych šťastná. Což zase neznamená, že momentálně jsem bez dětí nešťastná. Jen nechci věci dělat nepřirozeně,“ nechala se Plodková slyšet.

Vypadá to tedy, že se do rodičovství nechtějí řítit stůj co stůj. Jestli se ale její snoubenec dočká veselky, to je ve hvězdách. Herečka má totiž na svatbu svérázný názor: ztotožňuje se prý s výrokem dalajlamy, který řekl, že „svatba je jen přípravou na rozvod“.

A sama k tomu dodává, že její vztah a láska nejsou podmíněny svatbou. Budeme tedy doufat, že stejný názor sdílí i její optik a nerozhodne se raději najít nějakou jinou, která bude zásnuby brát vážně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden