Můj kousek štěstí

Svatba je za dveřmi?

Nedávný třetí rozvod jí hodně ublížil, to ale neznamená, že se nevdá znovu.

Zamilovaná herečka ze seriálu ZOO do toho možná znovu praští. O svém partnerovi Josefu Holomáčovi (63) sice ještě nedávno mluvila jako o dobrém kamarádovi, teď to ale vypadá, že se ledy konečně hnuly a dvojice cukruje jako pár hrdliček.

Nedávno se vrátili z romantické dovolené na Kanárských ostrovech a říká se, že právě tam si Veronika Žilková (62) uvědomila, že bývalý basák skupiny Argema může být tím pravým mužem na zbytek života. A také ji mohla inspirovat veselka dcery Agáty Hanychové (38), která si nedávno vzala podnikatele Miroslava Dopitu (41).

O vztahu s Holomáčem dřív mlžila, teď ho ráda přizná.

Proč by to udělala počtvrté?

Pokud by se zvěsti potvrdily, pro Žilkovou už by to byla čtvrtá svatba. Nevyšlo to s reklamním režisérem Jiřím Hanychem (65), ani se stavařem Markem Navrátilem (†55). O nedávném rozvodu s Martinem Stropnickým (67) toho bylo napsáno hodně.

Vdala by se i počtvrté, když už se tolikrát spálila? Možná věří v opravdovou lásku a v to, že spolu dva lidé mohou vydržet. Navíc Holomáč několikrát prokázal, že o ni opravdu stojí.

Risk je zisk

Rozvedl se, stál jí po boku i ve chvíli, kdy měla kvůli rozvodu se Stropnickým nervy na pochodu, neodešel, ani když o něm mluvila jen jako o kamarádovi. Zkrátka vypadá jako chlap do nepohody, což by herečce mohlo vyhovovat.

Co by svatbou vlastně riskovala? Další rozvod, jistě, ale to už má docela obstojně natrénované. Spíš to vypadá, že by sňatkem mohla víc získat, než ztratit – ještě oddanějšího muže a důkaz, že láska existuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden