Moje šťastná hvězda

Svatba jen naoko

Otázek ohledně svatby už měla asi plné zuby. Zpěvačka Monika Absolonová (43) má se svým přítelem Tomášem Hornou (39) dva syny, ale svatbu zatím neplánují.

Alespoň tu oficiální. Nedávno totiž Monika pronesla, že když byla před pár lety s Tomášem na dovolené v Chorvatsku, vyměnili si tam snubní prstýnky.

Pro ně pro oba to byl dostatečný závazek, protože svůj „obřad nanečisto“ uskutečnili před Bohem, mořem a dětmi, což je pro ně prvotní. Proč si ale Monika stále odmítá Tomáše oficiálně vzít?

Partner si ji asi oficiálně vzít nechce

Bezpochyby ho miluje a chce s ním strávit zbytek života, ale možná se jí tak úplně nechce řešit majetek. Kdyby totiž po svatbě následoval rozvod, bylo by to s majetkem velmi složité.

Rozvedená Monika má s koncem manželství špatné zkušenosti a nechce to opakovat. Navíc by museli řešit, jak by pečovali o své syny, a spousta dalších věcí.

Pro Absolonovou to prozatím představuje stále velké riziko, do kterého se nechce pouštět, a proto na otázky ohledně svatby už raději neodpovídá. Ostatně ani Horna se do ženění nehrne, tak se ho přece nebude prosit.

Pomáháme Aničce Aničce je 6 let a má DMO, spastickou kvadruplegickou mozkovou obrnu. Předloni byla na operaci kyčlí, kde se z

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden