Můj čas na kafíčko

Svatba jen z pouhé vypočítavosti?

Kdo by to byl čekal, že vztah herečky ze seriálu ZOO Jitky Sedláčkové (61) s o dvanáct let starším podnikatelem Pavlem Töpferem (73) bude tak vážný, že se dokonce bude mluvit o svatbě. Jaká je ale podmínka sympatické herečky, aby opravdu stanula před oltářem? Budete se možná divit, co všechno jsme pro vás odhalili!

Láska kvete v každém věku

Jitka už takřka rok randí s bratrem slavného herce Tomáše Töpfera (71) a chvíle, které s ním tráví, si nemůže vynachválit. A dokonce jim to podle slov herečky klape i v posteli, což je poměrně překvapivé s ohledem na to, že je Töpferovi o tolik let víc.

„To byste koukali, co mu předvádím a co všechno pořád umím,“ pochlubila se Sedláčková, že sex u nich rozhodně není tabu, a naopak si ho stále velmi rádi užívají.

Dovede si ji restauratér před oltář?

Možná i proto, že jim to klape po všech stránkách, se začíná spekulovat o svatbě. Jelikož je herečka svobodná a majitel zavedeného pražského hostince U Kalicha vdovec, v tomto ohledu jí nic nebrání. Navíc už Sedláčková od svého partnera dostala i prsten s krásným kamenem.

A jelikož mají oba smysl pro humor, už dali jeden druhému podmínku, kterou když nesplní, ze svatby prý sejde. Töpfer říká, že si vezme Sedláčkovou až tehdy, když bude v jiném stavu. „Já si ho vezmu jen tehdy, až na mě přepíše svůj milionový majetek,“ uvedla herečka.

Ačkoli první podmínka je v případě herečky těžko splnitelná, ta druhá poměrně reálná je. Tomáš Töpfer je totiž opravdu velmi dobře zajištěný muž. A to především co se nemovitostí týče.

Rozhodně to není žádný chudák

Je totiž majitelem hned několika restauračních a pohostinských zařízení, která nyní vede jeho syn a on si užívá zaslouženého odpočinku. Má ale také velký dům, kam si dokonce Sedláčkovou už nastěhoval. Ta se tedy má s podnikatelem tuze dobře, a kdyby se jí podařilo ho dostat k oltáři, mohla by z toho jen profitovat.

Jestli se jí to ale podaří, to je otázka. Nehledě na to, že není ani tak jisté, že by třeba jednou po svém partnerovi nějakou tu nemovitost zdědila. Je totiž možné, že už vše přepsal na syna. Spíš lze tedy odhadovat, že nechají vše při starém a budou si spolu krásně žít takříkajíc na hromádce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden