Můj čas na kafíčko

Svatba nebude, protože se zamilovala do jiného?

Ačkoli hvězda seriálu Zlatá labuť Marta Dancingerová (32) má ženských půvabů na rozdávání, zatím zvuk svatebních zvonů neslyšela.

Nedávno ale médii prosvištěla zpráva, že s partnerem, hercem Markem Pospíchalem (46), plánují svatbu. Prořekla se o tom její kolegyně a dobrá kamarádka Beáta Kaňoková (34).

Jan Dolanský (45).

Je to silnější, než si myslela?

Povídá se teď ale, že ze svatebních plánů sešlo. Dancingerová se totiž měla během natáčení postupně zamilovat do svého kolegy Jana Dolanského (45).

Je snad možné, že právě kvůli němu se svatba s Pospíchalem odkládá na neurčito? Oblíbený seriál přitahuje diváky k obrazovkám a jedním z důvodů je určitě i příběh Dancingerové a Dolanského, kteří hrají v seriálu mileneckou dvojici.

Vzájemná přitažlivost

A když jejich počínání sledujeme, občas si v redakci říkáme, že ty vášnivé polibky a objetí snad museli poctivě trénovat v soukromí, jinak není možné, že působí tak autenticky.

Těžko říct, kde je pravda, nicméně svatební přípravy Dancingerové se podle všeho odložily na neurčito. Nikde se totiž nepíše, že by si zkoušela svatební šaty, či dokonce vybírali s partnerem místo, kde se vezmou.

Svatební přípravy v nedohlednu

Nehledě na to, že se ani herečka nikdy nepochlubila zásnubním prstenem. K tomu, aby společně stanuli před oltářem, je teď ještě relativně daleko.

Herečka si to klidně mohla rozmyslet, a to nejen kvůli údajnému románku s Dolanským – důvodů totiž může být víc. Zejména pak minulost jejího staršího partnera. Ačkoli se to tolik neví, tak Marek Pospíchal byl už před lety ženatý.

Dost zvláštní rozvod

Neodolal tenkrát kráse mladší ženy, kterou byla herečka Barbora Valentová (37). S  ní strávil několik let, během nichž společně přivedli na svět syny Jana (13) Václava (11).

Nakonec se ale rozešli a pak i rozvedli. A možná právě to Martu od svatby odrazuje. Když opustil Pospíchal děti jednou, proč by to neudělal i podruhé. Sice spolu staví dům a mají syna Antonína, nicméně co když se s ní po svatbě rozvede, jako se s předchozí manželkou?

Jak to dopadne?

Do toho je navíc ve hře Dolanský, se kterým se jí tak dobře natáčí, a kdoví, možná i něco víc... Bylo by vlastně i zvláštní, kdyby z toho neměla Dancingerová zamotanou hlavu. Ale pozor, i Dolanský je ženatý, a to s herečkou Lenkou Vlasákovou (51).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden