Moje šťastná hvězda

Svatba otevřela její staré rány

Koncem září se tajně oženil bývalý manžel LUCIE VONDRÁČKOVÉ (41) TOMÁŠ PLEKANEC (38). Jak zpěvačka na jeho svatbu reagovala?


Romantickou veselku Tomáše Plekance (38) Lucie Šafářové (34) provázely od samého začátku tajné manévry. Vzhledem k tomu, že na svatbě nechyběli jeho synové,  které má z manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (41), dá se předpokládat, že zpěvačka o plánech svého bývalého muže dopředu, jako jedna z mála, věděla.


Nikdo by se asi ale nedivil, kdyby ji tato událost hluboce zasáhla. Vondráčková má sice už pár měsíců nového partnera, moderátora a bývalého zpěváka Petra Vojnara (45), šrámy na duši, které tam zanechal rozvod s Plekancem, ale nejspíš jen tak nezmizí.


Vždyť to není ještě tak dávno, kdy po jeho boku stála v bílých šatech ona a věřila, že je to navěky. Není divu, že o svatbě bývalého manžela nechce s nikým mluvit.


Stála pohledná tenistka opravdu za rozpadem Plekancova manželství?

Zakopali válečnou sekeru

Po rozvodu se s novou životní situací srovnávala zpěvačka dlouho. Její život se obrátil vzhůru nohama, a zatímco ona byla na všechno sama, její muž měl po boku novou partnerku, s níž už má dokonce dceru Leontýnku (skoro 2).

Navíc vyšlo najevo, že se s krásnou tenistkou měl scházet ještě dřív, než ukončil vztah s matkou svých synů. Olej do ohně pak přililo majetkové vyrovnání, které provázely velmi silné emoce na obou stranách.

Nakonec se ale po roce odloučení domluvili, že je načase zakopat válečnou sekeru a už kvůli dětem se k sobě začít chovat hezky. Ani jeden z nich nechtěl, aby děti trpěly rozvodem více, než bylo vzhledem k situaci nutné.

Zůstala ledově chladná

Pokud to byla opravdu Šafářová, kdo stál za rozpadem zpěvaččina manželství, nikdo by se jí asi nedivil, kdyby se nad fotkami z jejich svatby pěkně rozohnila. Ona však zůstala prý ledově chladná. „Lucie se k tomu nechce vyjadřovat.

To jde úplně mimo ni, ona se o tom nebaví ani se mnou,“ nechal se slyšet Vojnar. Dá se předpokládat, že svatba otevřela staré rány a Lucie potřebuje čas, aby se s novou situací vyrovnala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden