Moje sladké tajemství

Svatba s Filipim v nedohlednu!

Moje sladké tajemství

Začne si Radek myslet, že s ním Lucie nepočítá?

Ani po čtyřech letech se vztah zpěvačky Lucie Bílé (54) a jejího partnera Radka Filipiho (37) nikam neposunul. Nevěří snad zpěvačka ve společnou budoucnost?

Pro svého partnera má zpěvačka Lucie Bílá (54) jen slova obdivu a tvrdí, že on jediný je tím pravým, na kterého celý život čekala. Ale její činy, bohužel tato slova nepotvrzují, právě naopak. Místo toho, aby se jejich životy za čtyři roky postupně propojily, ona si pečlivě střeží hranice a úzkostlivě drží Radka dál od svých peněz.

Do rodinného podniku ho nepustí

Lucie má sice srdce na dlani, ale pokud se jedná o byznys, je prý velmi nekompromisní. Její příjmy se neomezují pouze na zpívání, ale vlastní i rozsáhlou síť nemovitostí. K tomu ještě v poslední době přibyl kulturní dům s hospodou a nově zrekonstruované divadlo.

A právě na jeho příkladu je nejvíc vidět, jak odlišný má Lucie přístup ke svému milenci v porovnání s ostatními blízkými. Od začátku zpěvačka prohlašovala, že divadlo, které nese její jméno a spoluvlastní ho se svým bývalým

Zbývá vám 64% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden