Můj kousek štěstí

Svatba se blíží, váha se sníží!

Svatbu s partnerkou psycholožkou Kateřinou Kantovou (41) už odkládá déle než rok, a zdá se, že obřad je zatím stále v nedohlednu. „Kdy už se konečně dočkám?“ Přesně na to se asi každý den ptá Martin Zounar (54) sám sebe.

Zakročila partnerka

Bobo Švarc z Ordinace v růžové zahradě před svou partnerkou poklekl už po roční známosti a v plánu měl svatbu do roka a do dne. U plánů ale nakonec zůstalo. Zamilovaný pár má totiž v úmyslu užít si veselku se vším všudy, bez jakýchkoli omezení, a to ve stále se držící covidové době není tak úplně možné.

S muži to Kateřina zřejmě umí. Má na to navíc kvalifikaci.

Svatba se tedy stále odkládá a Zounar si řekl, že nebude jen tak sedět se založenýma rukama. Když už musí svatební den oddalovat, využije získaný čas užitečně a před oltářem ohromí svou milou parádní postavou. Co si budeme povídat, až dosud se vyrýsovaným pekáčem buchet na břiše opravdu pochlubit nemohl.

Bojoval s obezitou, a že by s tím měl něco dělat, ho musela nakonec upozornit i jeho partnerka. Je vidět, kdo v téhle domácnosti vládne pevnou rukou, Martin totiž poslechl na slovo a začal svou váhu řešit.

Změnil jídelníček, začal cvičit a kila šla dolů. „Ze sto dvaceti poctivých kil, které jsem měl, mám dneska sto šest a nahoře čtyři a půl kilo svalové hmoty,“ pyšní se herec, který za posledních osm měsíců zhubl čtrnáct kilo, a tím to nekončí.

Jako nový muž

Má ambice hubnout dál. Snad si před rokem nenechal ušít na míru svatební oblek. Než se totiž vysněné veselky dočká, bude poloviční. Ze své těžce vydřené postavy je nadšený nejen on, ale také jeho okolí, v čele s Kateřinou, která před oltářem řekne své Ano! úplně novému muži.

„Kačenka, mi vždycky říká: „No vidíš to. Už si na něj vidíš, kluku. To je hezký,“ rozplývá se Zounar nad nadšením své budoucí ženy. Nezbývá než gratulovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden