Moje sladké tajemství

Svatba se nekoná

Moderátorka Borhyová otočila. Manželství s právníkem není na obzoru.

Sedm let už randí nestárnoucí moderátorka zpravodajství TV Nova Lucie Borhyová (44) s o 10 let mladším právníkem Michalem Smečkou (34). A svatební zvony pořád nic! Před nedávnem sice byla veselka údajně v plánu, ale teď je vše jinak.

Dlouho mlžila, ale teď Borhyová přiznala, že se svým právníkem bydlí pod jednou střechou. „Rozhodně to není vztah na dálku, bydlíme společně v Praze a do Brna jezdíme s partnerem za jeho rodinou,“ ​vysvětlila. Svatba by tak měla být logicky na spadnutí.

Moderátorka je stále zatraceně sexy.

Jenže po sedmi letech žádná nepřichází. Přitom sama Borhyová kdysi tvrdila, že každý vztah je kam posouvat. Teď vyrukovala se zcela opačným prohlášením. „Zatím nepočítám s žádným posunem,“ řekla překvapivě.

S Michalem Smečkou je šťastná. Nebo už není?

Udeřila „sedmiletá krize“?

Ještě nedávno Borhyová zveřejňovala romantické fotky a mluvila o tom, že s Michalem Smečkou plánují společného potomka. Po dvou nevydařených vztazích, s podnikatelem Nicem Papadakisem (46), s nímž má syna Lucase, a kolegou Michalem Hrdličkou (34), kterému porodila dceru Lindu, zase zářila štěstím.

V posledních měsících se ale zamilovanými snímky na sociálních sítích přestala chlubit. Že by klasická krize po sedmi letech?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden