Moje šťastná hvězda

Svatba Lucie Bílé stále v nedohlednu!

Byla sice dvakrát vdaná, ale říká se „do třetice všeho dobrého“. LUCIE BÍLÁ (56) podle všeho po veselce touží, její svalnatý přítel RADEK FILIPI (39) se ale k ničemu nemá. Dosáhne nakonec svého?


Muže má Lucie Bílá (56) ráda, tím se nikdy netajila. Dlouho měla ale na vztahy smůlu. Stačí vzpomenout na první manželství s hudebníkem Stanislavem Penkem (48), po jehož skončení zpěvačka přiznala, že od začátku cítila, že je něco špatně. Nevyšlo to ani napodruhé s Václavem Noidem Bártou (42). Kromě toho, že z něj udělala celebritu, zahrnula ho i dary. 


Život ve zlaté kleci


Zařídila mu luxusní nahrávací studio, koupila mu motorku, buginu i mercedes. A prý měl otevřený účet k neomezenému čerpání. Většina věcí mu zůstala i po rozvodu.


Po jejím boku se má fitness trenér vskutku královsky. Bude to ale stačit?

Že není žádná potvora, dokázala i po rozchodu s kavárníkem Petrem Makovičkou (46), když ho zaměstnala v Divadle Lucie Bílé. V té době už byl ženatý a měl dítě s jinou.

Je tedy velmi pravděpodobné, že kdyby se někdy rozcházela se svým současným přítelem Radkem Filipim (39), fitness trenér by také neodcházel s prázdnou. Vždyť už jednou šli od sebe, aby pak s velkou slávou zjistili, že bez sebe nemohou žít.

Bude na něho tlačit?

Otázka je, jak dlouho jim to vydrží. Tím spíš, pokud bude zpěvačka „nenápadně“ tlačit na svatbu. Koneckonců jsou zasnoubení už téměř čtyři roky. Svalovec by se tak brzy mohl rozhodovat mezi volností a životem ve zlaté kleci. Na druhou  stranu začínat znovu od nuly s jiným mužem by pro Bílou asi nebylo nic příjemného. Navíc, když se o ní říká, že nedokáže být sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden