Moje sladké tajemství

Svatba v Las Vegas zarmoutila fanynky

Tím, že mu dala nesprávné číslo, ho vlastně odmítla!

Když v lednu 2008 proběhla v médiích zpráva, že se Karel Gott (77) oženil, jeho obdivovatelé byli v šoku. Celé generace vnímaly Zlatého slavíka téměř jako národní majetek a jeho staromládenectví k němu vždy neodmyslitelně patřilo.

Náš nejpopulárnější zpěvák Karel Gott ( 7 7 ) se svým obdivem ke krásným ženám nikdy netajil. Taky jich jeho životem prošla pěkná řádka. O některých, zdá se, víme téměř vše, o některých se možná nedozvíme nikdy. Jedno je však jisté. Žádné z jeho přítelkyň se nepodařilo dostat Mistra k oltáři. Dokonce ani těm, se kterými měl dcery. Řeč je samozřejmě o jazzbaletce Antonii Zacpalové (80), s níž má Gott dceru Dominiku (43), a o Ivetě Kolářové (50), s níž zplodil dceru Lucii (29).

Překvapení v Las Vegas

Když se po Karlově boku začala v roce 1999 objevovat Ivana Macháčková (41), vypadalo to, že se bude jednat pouze o jednu z jeho dalších aférek. Cílevědomá rodačka z Opavy však všechny překvapila. Psal se 7. leden 2008, když si na dovolen v Las Vegas zcela nečekaně řekli své „ano“. Nemělo by to být tak šokující, protože Ivana
na Bertramce tou dobou již sedm let bydlela a dokonce spolu už měli první dceru Charlotte Ellu (11). Přesto jejich sňatek nikdo nečekal.

Žena, která ulovila mistra

A kdo vlastně byla ona Ivana? Jako malá hrála v opavském divadle a po vystudování zdravotní školy se neúspěšně pokoušela dostat na DAMU a na JAMU, obor herectví. Když to nevyšlo, odletěla do Ameriky pracovat jako au pair. Během pobytu studovala nejenom angličtinu, ale navštěvovala i kurzy tance, zpěvu a herectví. Po návratu do Čech v roce 1998 se jí podařilo uchytit se jako asistentka zahraničních celebrit, které u nás točily filmy.

Láska na druhý pokus

V tom roce se také na předávání cen TýTý poprvé setkala s Karlem Gottem. Už tehdy po ní chtěl telefon, ona mu však dala jiné číslo. Prý proto,  že byli oba v té době zadaní. Rok na to se viděli znovu, při volbě Miss ČR v Ostravě. Tentokrát se již zpěvák nenechal odbýt a osudový vztah Zlatého slavíka a mladé ženy mohl začít. Že se bude jednat o výjimečnou známost, bylo jasné už od té chvíle, co Ivana dostala klíče od Bertramky. Byla to jediná žena, kterou si tam kdy Karel nastěhoval. Byla to také první přítelkyně, s níž chtěl skutečně
založit rodinu. Po plánované dcerce Charlottě Elle přišla v roce 2008 na svět druhá holčička Nella Sofie (9).

Manželka a pečovatelka

Aby se Ivana vymanila ze škatulky jedné z mnoha Mistrových přítelkyň, snažila se vždy pracovat a nebýt na něm závislá. Navíc ještě studovala a v roce 2014 obdržela titul bakaláře. Už z doby jejich známosti moc dobře věděla, že spojuje svůj život s člověkem, který je mnohem starší, než ona. Byla tedy připravená na spoustu problémů, které jí tato situace může přinést. Ostatně, nenechaly na sebe dlouho čekat. Karla dlouho trápily vleklé zdravotní potíže. Sotva překonal rakovinu mízních uzlin, objevili se další komplikace. Za poslední rok podstoupil operaci páteře a léčil se také se zápalem plic. V letošním roce prodělal rovněž operaci střev.

Odmítá za Karla práci?

Po celou dobu se mu snaží být Ivana velkou oporou a stará se o jeho pohodlí. Od roku 2015 je dokonce Gottovou manažerkou. Zlé jazyky tvrdí, že pozvánky a nabídky na vystoupení pro Karla třídí ještě dřív, než se o nich Mistr vůbec dozví. Zda je za tím snaha zajistit Gottovi také trochu odpočinku, nebo ještě něco víc, jsme se zatím nedozvěděli.

Obavy o budoucnost

Jedno je ale jisté. Karel Gott zřejmě počítá v budoucnu i s možností, že se jeho zdravotní stav nemusí vyvíjet dobře. V poslední době totiž na Ivanu přepisuje majetek.
I když to vypadá, že si Ivana výrazně materiálně polepšila, čekají jí teď po boku churavějícího Gotta těžké časy. Snad je s pomocí lásky a tolerance zvládne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden