Moje šťastná hvězda

Svatba v nedohlednu. Odkopne ho?

Moje šťastná hvězda

Na její tužby a přání nereaguje. Jako kdyby sám prahnul po něčem úplně jiném. Má tak jejich vztah vůbec šanci?

Má zdánlivě všechno, co si může přát. Přesto jí něco chybí. KRISTINA KLOUBKOVÁ (44) se stále snaží připoutat si svého partnera. VÁCLAV KUNEŠ (46) o to ale asi ani trochu nestojí!

Svatební zvony sice už jednou slyšela, tehdy to ale nevyšlo. Kristina Kloubková (44) je však velká optimistka a svého snu o úplné rodině se nevzdává.

Zdá se ale, že si na to vybrala špatného partnera. Václav Kuneš (46) se totiž možná ženit neplánuje.  Zůstane sympatická moderátorka ve vztahu, kde chce každý něco jiného, nebo zvedne kotvy a začne se porozhlížet někde jinde?

Jenom živořili

Samotou sice nikdy netrpěla, se jejími partnery to ale podle všeho nebylo takové, jak si představovala. Její první velkou láskou byl herec a zpěvák Roman Vojtek (49). Vypadali jako dokonalý pár, ve skutečnosti to

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden