Staré dobré časy

Svatba za 4 miliony dolarů

Staré dobré časy

Láska překonala i nenávist dcer z prvního manželství

Když se někdo pravidelně umisťuje mezi padesáti nejkrásnějšími muži světa, jistě nemá o ženy nouzi. Je proto skoro až s podivem, že známý režisér a herec Kevin Costner je v současnosti ženatý teprve podruhé.

Říkali o něm, že z něj nikdy nic pořádného nebude. Že je Kevin Michael Costner (*1955) pouhým neškodným snílkem. Možná toužil po tom být obdivovaným profesionálním sportovcem. Zkoušel hrát basket, baseball, americký fotbal i golf. Jenže pak se nechal zapsat do kursů herectví. A za pár let o něm mluvil celý svět.

Jen jeden levoboček

Co se žen týče, nebyl nikdy prototypem klasických hollywoodských proutníků. Svou první ženu Cindy Silva potkal už na škole. Jejich manželství nakonec trvalo přes

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden