Moje šťastná hvězda
Svatbou všechno zkazili! Jdou od sebe?
Svatbou všechno zkazili! Jdou od sebe?

Manžel na ni pěje ódy, ale ADÉLA GONDÍKOVÁ (47) ke všem lichotkám zůstává netečná. Co se mezi ní a JIŘÍM LANGMAJEREM (54) děje? Temné období střídá ještě temnější!

Už deset let tvoří krásný pár. Minulý rok v létě dokonce zpečetili svoji lásku velkolepou svatbou. Pak se ale začalo něco kazit. Adéla Gondíková (47) ze seriálu Sestřičky Modrý kód, ač by to do ní nikdo neřekl,
začala svého manžela údajně hlídat.

Kvůli ní musel omezit návštěvu hospod a také přátel. To ale Jiřímu Langmajerovi (54) vůbec nevadilo. Pro svou ženu by udělal úplně cokoli. Jenže všechno se časem omrzí, a tak se i Jiří začal po pár měsících údajně vzpouzet. Právě kvůli tomu mají být poslední týdny na ostří nože, a dokonce prý měli přemýšlet nad tím, že by alespoň načas své cesty rozdělili!

Svatba jim přinesla smůlu?

Dlouhá léta nechtěla herečka o svatbě ani slyšet. Při každém rozhovoru tvrdila, že k tomu, aby byla šťastná, žádný papír nepotřebuje. Každý přece ví, že jsou spolu spokojení a klape jim to, proč si tedy přidělávat starosti zařizováním veselky?

Nebo snad případným rozvodem? Nakonec se ale od svého partnera přemluvit nechala. Dala si ale pořádně načas. Kývla až po několikáté žádosti o ruku. Když pak slavnostně oznámili, ve velmi tajemných indiciích, že se budou brát, nikdo tomu nevěřil.

Fanoušci i kolegové měli však následně obrovskou radost, stejně jako přátelé, kteří nic netušili. Objevili se ale i lidé, kteří prý se svatbou nesouhlasili. Mysleli si totiž, že po tolika společných letech by jim sňatek mohl přinést smůlu. Chtěli-li se vzít, měli to udělat do pěti let.

Co jim překazilo plány?

Tomu se však Langmajer s Gondíkovou vysmáli, přece vědí, že u nich je to láska na celý život. A pokud k tomu herec potřeboval svatbu, ráda mu nakonec vyhověla. Pak se mu ale lidé začali smát, že z něj jeho žena udělala pořádného podpantofláka.

Místo toho, aby dělal to, na co byl tolik let předtím zvyklý, sekal latinu. Na jinou ženu už ani nepohlédl, přestal pít a místo toho začal obstarávat zahradu, chodit na nákupy, víkendy trávil se svou ženou. Nikdo ho nepoznával. To mu ale dlouho nevydrželo.

Už v zimě minulého roku byl nápadně často vídán ve společnosti svých kamarádů v různých pražských hospodách. Na konci minulého roku měl také všude vykřikovat, že se chystá na dlouhou zahraniční cestu za dobrodružstvím. Samozřejmě bez manželky.

To mu ale nevyšlo. Zda mu plány překazil koronavirus, nebo něco jiného, ale zřejmé není. Do hospody s ním ale Gondíková nikdy nešla. Na vysedávání v putykách totiž rozhodně nemá čas. Všichni se ale podivovali, jak je možné, že to svému muži tak najednou povolila.

Už tehdy možná byli rozhádaní, a tak ho Gondíková nechala dělat, co sám chtěl. Dokonce se spolu údajně nevystavovali ani na veřejnosti. Až tento rok před létem to vypadalo, že jsou zase tím zamilovaným párem, kterým vždycky bývali.

Celý život si užívá

Jak už bylo řečeno, když spolu partneři žijí několik let na psí knížku a pak se rozhodnou najednou vzít, bývá to konečnou a většina z nich se stejně rozejde. Všeho totiž už společně dosáhli a veselka je tou poslední tečkou. Bude to nakonec i jejich případ?

Nyní by se sice mohlo zdát, že si k sobě zase dokázali najít cestu, avšak zdání někdy pořádně klame. Jeden z jejich dlouholetých známých se totiž nechal slyšet, že skutečně mezi nimi neklape všechno tak, jak má. A fakt, že spolu na veřejnosti vrkají jako hrdličky, má být pouze kamufláž před médii.

Někteří přátelé se měli vyslovit, že mají dokonce uvažovat o tom, že si od sebe dají na pár měsíců pauzu. Anebo také navždy. Herečka totiž nejspíš čekala od manželství něco jiného, než se jí zatím dostalo.

A Langmajer zase doufal, že ho jeho žena bude brát jako sobě rovného a nebude ho peskovat za každou maličkost. Sen se ani jednomu z nich očividně nesplnil a vypadá to, že jim kvůli manželství oběma něco uniká. Herec už si sice během svého života užíval ažaž, ale každý muž po padesátce chytá druhou mízu a chce být zase tím mladíkem se vším všudy.

Přežijí vleklou krizi?

Jakmile začala divadelní sezona, v hereckých kuloárech se začala šířit informace o tom, že má Langmajer při zkoušení nové hry flirtovat s jednou, o mnoho let mladší kolegyní. O koho však jde, známo není. Že by to dělal své manželce natruc?

V minulosti měl podobně blízko třeba k Ivaně Jirešové (43). Gondíková mu jistě nic takového tolerovat nebude. Kdysi dokonce měla žárlit i na jeho kamarády, natož aby snesla, že flirtuje s jinými ženami. A tak mu měla dát podle všeho ultimátum.

Buď se začne chovat jako spořádaný manžel, nebo půjdou opravdu od sebe. Tentokrát se ale Langmajer nezalekl, a naopak údajně souhlasil s druhým návrhem. Stále budou manželé, stále se budou vídat, ale už ne tak často. Oba se tím také měli nějakou dobu řídit. Pak ale zjistili, že jeden bez druhého dlouho nevydrží, a zase se dali rychle dohromady. Uvidí se, jak to mezi nimi bude nyní fungovat.

Související články
Má doma prvňačku, do školy ji ale Kristýna Leichtová (39) neposlala. Rozhodla se, že bude Dorotku (6) učit sama. Herečka ze seriálu Zalez do spacáku prohlašuje, že se jí nelíbí současný školní systém. I bez odborného vzdělání si tak troufne učitele nahradit. Jen aby to nedopadlo jako s jejím nevalným podnikáním… Režíruje i režiséra? Navíc se […]
Můj čas na kafíčko / 17.10.2024
Zvláštní informace kolují českým showbyznysem s ohledem na konec Pavly Tomicové (62) v seriálu ZOO. Oblíbená herečka a její postava Anežky Krásné se do samotného finále projektu nedostala. Prima s ní ale měla počítat do dalšího seriálu, který měl volně navazovat na divácky úspěšnou ZOO. Jenže Tomicová odmítla. „Její okolí jí to v podstatě nedovolilo. Mají v živé […]
reklama
Moje šťastná hvězda / 17.10.2024
Moderování Snídaně s Novou herečku Danu Morávkovou (53) po boku Jana Čenského (63) baví, ale zdá se, že jde na dno svých sil. Jak jinak si vysvětlit, že spí hodinu denně a dře do posledního dechu?  Je to teď na ní? „Mně se stane, že přijedu ve dvě ráno z divadelního zájezdu a za hodinu a půl už musím vstávat,“ […]
Herečce Anně Kadeřávkové (27) ze seriálu Ulice se lepí smůla na paty. Poté, co konečně vyřešila problém s developerem, těšila se na stěhování. Místo toho ale přišel rozchod! Dva roky se těšila, až bude její hnízdečko hotové, ale ani ve snu by neřekla, že v něm nakonec skončí úplně sama. Anna Kadeřávková (27) byla přitom ještě […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz