Můj čas na kafíčko

Svatbu připravovala Daniela Šinkorová v takovém tempu, že den před ní zkolabovala!

Můj čas na kafíčko

O její svatbě se veřejnost dozvěděla až čtyři měsíce po utajeném obřadu!

Herečka Daniela Šinkorová (47) sice prožila šťastné dětství na Slovensku, ale své životní štěstí našla až v Praze – a to jak v kariéře, tak i v osobním životě!  

Rodačka z Nitry patří ke slovenským herečkám, které našly v Praze svůj druhý domov. Poprvé se do našeho hlavního města podívala ve čtrnácti, její maminka na to prý tehdy utratila všechny své úspory. „Poprvé jsem pila kafe, abych se cítila jako dospělá, v drahé restauraci hotelu Ambassador mě obsluhoval číšník. Bylo to úžasné!“ popisovala Daniela. Tehdy netušila, že v České republice jednou zakotví natrvalo.

Jak se z Gabriely stala Daniela

Možná to netušíte, ale původní jméno, které dostala oblíbená herečka při příchodu na svět, znělo úplně jinak. Narodila se jako Gabriela Šinkorová. K oficiálnímu přejmenování na Danielu došlo na základě prosby její o jedenáct let starší sestry Jany. Ta totiž v té době četla knihu Danka a Janka a rodiče nakonec uprosila, aby jméno změnili. Daniela tak byla i znovu pokřtěna. Na své dětství má

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden