Můj čas na kafíčko

Svatbu své ženě Svatopluk Skopal slíbil, až když bude dítě na cestě – a dodržel to!

Můj čas na kafíčko

„Hned jak jsem ji viděl, řekl jsem si, že je to ženská podle mého gusta. Byla jako svatý obrázek.“

Občas to tak život zařídí, že se do sebe zamilují dva lidé, kteří už mají závazky jinde. Právě tak na tom byli i Svatopluk (69) a Lenka (67) Skopalovi, když se rozhodli, že k sobě budou patřit. Čas ukázal, že se nemýlili.

Ne každý herec chtěl hrát už od dětství, i když k tomu měl doma všechny předpoklady. Oba rodiče Svatopluka Skopala (69) byli spojeni s divadlem: otec režíroval, matka dělala nápovědu.

Přesto se Svatopluk rozhodoval, zda jít studovat herectví nebo dát raději přednost kariéře učitele. Před pedagogickou fakultou zvítězila JAMU, naštěstí pro nás, pro diváky.

Spojila je slavná divadelní hra

S Lenkou Řehořovou (67), jak se v té době jeho manželka ještě jmenovala, se znal ze školy od vidění. Byla mu sympatická, ale nenapadlo by ho, že

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden