Moje šťastná hvězda

Svatbu už nechce

Po dvou nevydařených manželstvích a několika rozchodech je zřejmě Gabriela Partyšová (44) muži natolik zklamaná, že se rozhodla žít raději sama.


Přitom o nápadníky nouzi nikdy neměla, což se nezměnilo ani nyní. Tvrdí ale, že jí samota nevadí a navazovat nové vztahy ji prý neláká. Rychle si prý na svou situaci zvykla, zažila dvě manželství, ale už se do ničeho dalšího hnát nehodlá.


Dokonce i na společenské události neváhá vyrazit sama. Ostatně ani do budoucna, kdyby se přece jen nějaký ten partner našel, nemá moderátorka v plánu brát ho do společnosti a ukazovat ho veřejnosti. Je to prý nebezpečné. 


Exmanžel Daniel Farnbauer.

Ví přesně, co chce

Dva rozvody se na Partyšové podepsaly do té míry, že o svatbě a manželství již nechce ani slyšet. Nemá prý potřebu někoho vlastnit. Dlouho byla ženou jednoho muže a už nemá pocit, že by chtěla být ve vztahu, kdy by se s parterem vzájemně vlastnili.

Zároveň přiznává, že by ráda potkala chlapa, který to bude vidět stejně a nebude ji tlačit do nějakých závazků, které ona nechce.  Dalšího Josefa Koktu (65) či Daniela Farnbauera (46) tak nechce, i když kdoví...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden