Můj kousek štěstí

Svatby se nikdy nedočká?

Tápe i v práci. Rolí moc nepřichází, tak zkoušela i podnikat, bohužel neúspěšně...

V poslední době prožívá jen samé trápení. Nedávno dostala další ránu, když jí zemřel milovaný dědeček.

Kristýna Lei­ch­­tová (38) je podle mnohých psychicky na dně. Může za to i nepříliš dobrá finanční situace, kterou před časem přiznala. Nedařilo se jí v podnikání.

A do toho problémy s partnerem Vojtěchem Štěpánkem (39). „Ztrácím sílu nejen po pracovní stránce, ale i po rodinné a lidské,“ přiznala hvězda seriálu Agrometal.

Povídá se, že je na vině i nepovedená žádost o ruku ze strany jejího přítele. Říká se, že plánoval romantické vyznání, jenže k tomu nakonec nedošlo. Jako by si to na poslední chvíli rozmyslel.

Štěpánkovi už dlouho vyčítá, že si ji nechce vzít. Kdy přijde poslední kapka?

Intimní akt

Přitom herečka by se tak ráda vdávala, veselka by byla určitě něčím, co by ji zase postavilo na nohy. Se Štěpánkem vychovávají dcery Dorotku (5) a Rozárku (3) a herečka se nijak netají tím, že by se jí svatba líbila. Štěpánek se ale stále k ničemu nemá, a když už to vypadá, že to klapne, podle všeho stejně vycouvá.

Pro něj je to možná nepodstatné, třeba si ani ne­uvědomuje, že tím může Leichtovou trápit. „Sňatek je intimní akt,“ řekl před časem. Má jistě pravdu. Pak tedy neustálým odsouváním dává najevo, že vztah mezi ním a herečkou není dostatečně intimní na to, aby se vzali?

Má románky?

V zákulisí českého showbyznysu se spekuluje, že mezi dvojicí už dávno vyprchala láska a jsou spolu hlavně kvůli dětem z jakési setrvačnosti. Je pravda, že čím déle se svatba odkládá, tím je pravděpodobnější, že k ní nikdy nedojde. A kdoví, jestli Štěpánek nemá zaječí úmysly.

Už několikrát se říkalo, že si sem tam „střihne“ nějaký ten románek. Nemusí to být pravda, nic na něj nikdy neprasklo. Na druhou stranu spousta indicií naznačuje, že to mezi ním a jeho partnerkou prostě dobré není...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden