Můj čas na kafíčko

Svatební noc Markéty Hrubešové dopadla jinak, než čekala!

Můj čas na kafíčko

Svatbu měla v netradiční čas na odlehlém místě, takže bulvár pohořel.

Jedna z našich nejpůvabnějších hereček, Markéta Hrubešová (50), kterou známe mimo jiné ze seriálů Slunečná, Specialisté nebo Dáma a Král, se stala slavnou hned po první roli. A nebylo to jen kvůli nahotě.

Hvězdná kariéra krásné Markéty Hrubešové (50) začala už v šesti letech, kdy ji maminka přihlásila na konkurz v Československé televizi.

Její první role ale nebyla nic moc, spočívala v tom, že před kamerou dostávala na zadek. Celá scéna se musela opakovat osmkrát a Markéta si za ni vydělala své první peníze v životě: sto korun československých.

Bolestivý úraz v dětství

Důležitý pro budoucí herečku byl přístup jejích rodičů. Nejprve si musela splnit povinnosti, až pak byl čas na zábavu. Dodnes ví, že

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden