Můj čas na kafíčko

Svatební noc museli Brigitte Bardot s manželem trávit odděleně!

Můj čas na kafíčko

Rodiče jí nedovolili svatbu a tak se pokusila o sebevraždu!

Nebýt režiséra Rogera Vadima (†72), nestala by se asi slavná BB čili Brigitte Bardot (85) jedním z největších erotických symbolů v dějinách lidstva. V době, kdy se seznámili, bylo blonďaté krásce teprve patnáct let!

Jako malá si Brigitte neužila doma příliš lásky a svobody. Svým přísným rodičům musela po jednom průšvihu dokonce vykat! Z tiché a poslušné brýlaté školačky začala vyrůstat v pubertě do krásy. A uvnitř toužila po volnosti, kterou doma neznala.

Až ti bude osmnáct!

Přísná matka měla kdysi své sny o umění a slávě. Protože nikdy ničeho nedosáhla, začala do nich nutit alespoň své dcery. Usmyslela si, že z hezké Brigitte bude modelka. V březnu roku 1950 vyšla její fotka na titulní stránce prestižního magazínu Elle.

Právě tam si jí všiml Roger Vadim, který tehdy dělal asistenta režie. Brigitte dostala první

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden