Můj čas na kafíčko

Svatební šaty si Sabina Laurinová oblékla několikrát, vždy ale jen pro nějakou roli!

Můj čas na kafíčko

Dvakrát měla pětiletý vztah, z obou má krásné dcery. Krásná herečka ale nikdy neměla potřebu se vdát, a zatím jí to opravdu nechybí.

Zatímco v kariéře se Sabině Laurinové (50) dařilo už od jejích začátků, s muži to přes svoji krásu neměla snadné. Oba osudové vztahy herečce vydržely pouhých pět let.

Pokud máte za tatínka významného divadelního a televizního režiséra, je výběr herectví jako životní cesty celkem pochopitelný. Otcem Sabiny Laurinové (50) je František Laurin (87), který pracoval v několika významných pražských divadlech.

Jedna z her, kterou režíroval, se jmenovala Vrať se, Sábinko. Když se ženou vybírali jméno pro dcerku, kterou čekali, vybrali si nejprve Lucii. Herečka Jana Dítětová (†65) ale prohlásila, že je to moc obyčejné jméno a navrhla, ať holčička dostane jméno Sabina.

Na námitku, že se tak jmenuje pes z divadelní hry, Jana mávla rukou, že to přece nikdo neví. A tak přišla na svět budoucí hvězda filmů a televizních seriálů právě se

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden