Moje sladké tajemství

Svátky rozhodly o jejich vztahu

Vánoce ukázaly, jak moc jsou oba milenci rozdílní.

Hvězda Slunečné Bára Jánová (32) už nějaký ten pátek chodí s hvězdou Ordinace v růžové zahradě Ladislavem Ondřejem (30). Právě nejkrásnější svátky v roce prověřily jejich vztah. Jak to dopadlo?

První společně strávené Vánoce ukázaly, v čem jsou oba herci rozdílní. Bára (32) si na shánění dárků příliš nepotrpí, a když už něco náhodou kupuje, tak na poslední chvíli. To hereččin přítel Ladislav Ondřej (30) je úplně jiný. K Bářinu velkému překvapení dárky svědomitě zakoupil neobvykle brzy, krásně je zabalil a přichystal pod stromeček s velkým předstihem.

Dlouho trvalo, než vztah přiznali.

Pravidlo tří vteřin

A to už o čemsi vypovídá. Pokud je Ladislav puntičkář, a Barbora lehkomyslná umělkyně, nebudou to mít jednoduché. Ostatně je tu další problém – nedávno promluvili o tom, jaký mají spor ohledně tetování. „Ale Láďa na tetování není,“ upozorňuje Bára. Zato ona si během uplynulých dvou let pořídila hned dvanáct kérek.

Tak třeba nad lopatkou má planetku, na krku hormon štěstí serotonin a tak dále. Zatím poslední malůvkou je raketa. „Proč raketa? Mám takové pravidlo tří vteřin, které uplatňuji pokaždé, když se mi do něčeho nechce nebo se neumím rozhodnout.

Tři, dva, jedna, jednej, nebo nech bejt!“ vysvětluje. A toto zvláštní pravidlo nesvědčí zrovna o rozvaze či opatrnosti dotyčné mladé ženy.

Udrží si Ladislav Ondřej (30) energickou herečku?

Ona má nadhled, on je vážnější

Půvabná herečka má zkrátka dobrodružnou povahu. S Ondřejem začala chodit letos v létě, dali se dohromady během zkoušení divadelní hry. „Tak jsme to zkoušeli, až jsme to přezkoušeli,“ směje se představitelka Sylvy Popelkové ze Slunečné.

Ve hře představovali zamilovaný pár a láska jim vstoupila i do života. Zda v tom hrálo roli Bářino pravidlo tří vteřin, ví jen ona. Vztah zatím drží, a pokud se naši dva holoubci nepohádali pod stromečkem a vykročili směle do nového roku 2022, tak třeba jim to klapne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden