Moje šťastná hvězda

Svátky trávili odděleně!

Letošní Vánoce byly pro spoustu lidí zvláštní a asi i o něco smutnější, vzhledem k momentální koronavirové situaci.

Stejné pocity měla mít i zpěvačka Hana Zagorová (74), která každý rok ke štědrovečernímu stolu usedala se svými nejbližšími. Tentokrát to ale bohužel muselo být jinak. Hana povečeřela po boku svého manžela Štefana Margity (64) a přidali se k nim děti jeho bratra, které žijí v Praze. Kdo jim tak o svátcích chyběl?

Nemohli odjet za rodinou

Margita má rodinu na Slovensku a se Zagorovou tam jezdí téměř každý rok. Chystali se tam pochopitelně i letos, ale bohužel to kvůli koronaviru nebylo možné. „Myslím, že letošní Vánoce budou trochu oddělené,“ posteskla si před svátky.

Těšila se, jak bude u našich sousedů připravovat štědrovečerní večeři, bohužel to ale musela oželet. Nejspíš jí nestačila ani přítomnost manžela, kterého se to mělo dotknout.

Snažil se jí udělat radost

Margita věděl, jak moc jsou pro Hanku důležité svátky v rodinném kruhu. Protože se jí to tentokrát nevyplnilo, snažil se jí udělat Vánoce co nejhezčí. Jako každý rok s výzdobou začal už v listopadu, aby nasála tu pravou vánoční atmosféru.

Pořídil jí krásné dárky, byl jí oporou. V Hančiných očích ale údajně stále viděl trochu smutku. Sice všechno pochopil, jistě ho ale mrzelo, že jí sám nedokázal vykouzlit úsměv na rtech. Snad to ale na jejich vztahu nezanechá nějaký šrám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden