Můj čas na kafíčko

Svatopluk Skopal přecenil své síly a musela přijet záchranka!

Můj čas na kafíčko

Oblíbený herec nesnáší to, bez čeho se většina lidí dnes neobejde.

Herec Svatopluk Skopal (71), hvězda seriálu Vyprávěj, má za sebou úspěšnou kariéru a žije v ideálním manželství. Ani jemu se ale nevyhnulo životní drama, při kterém mohlo jít o život.

Vztah k herectví měl Svatopluk Skopal (71) v genech – tatínek byl divadelním režisérem, maminka dělala nápovědu. Přesto měl v plánu něco jiného než uměleckou kariéru. Jeho cílem byla pedagogická fakulta. Nakonec si to ale rozmyslel a šel studovat na brněnskou JAMU.

Jednalo se o osudové rozhodnutí i pro budoucí soukromý život, i když to tehdy ještě nemohl vědět. Na JAMU totiž v té době studovala i jeho budoucí manželka. Jmenovala se Lenka Řehořová (68), Svatoplukovi se líbila, ale než je

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden