Můj čas na kafíčko

Své manželství legendární silák Arnold Schwarzenegger definitivně prohrál!

Můj čas na kafíčko

Syn z utajeného poměru se mu narodil ve stejném roce jako ten legitimní.

Dlouhá léta tvořili Arnold Schwarzenegger (74) a Maria Shriver (66) jeden z nejstabilnějších párů mezi celebritami. Potom ale došlo k nevěře, která nezůstala bez následků a všechno skončilo rozvodem.

K herci, kulturistovi a politikovi Arnoldu Schwarzeneggerovi (74) máme u nás blíže, než mnozí tuší. Pradědeček z otcovy strany se narodil v Česku, nedaleko Mladé Vožice.  Arnoldova matka se za svobodna jmenovala Jadrná a byla rovněž českého původu.

Získal ženu ze slavného rodu

V dětství si určitě Arnold nepředstavoval, jak slavným a bohatým se jednou stane. Narodil se a vyrůstal v Rakousku v chudé rodině. Peníze doma scházely a občas prý nebylo ani na vodu a elektřinu. Všechno se však začalo měnit, když jednoho dne

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden