Můj čas na kafíčko

Své milence dopřál Clint Eastwood dítě dříve než první vlastní ženě!

„Říká se, že každé manželství vzniká v nebi, ale tam jsou i hromy a blesky.“

V době, kdy Clint Eastwood (88) poznal svoji první ženu Maggie Johnson (86), neměl ani jeden z nich tušení, že za několik let začne kariéra jednoho z nejslavnějších herců na planetě.

Jedna z největších hollywoodských legend, herec a režisér Clint Eastwood (88), hrál muže, kteří umí překonávat překážky. Pevnou vůli prokázal i ve svém životě, třeba když během korejské války narukoval do armády a jeho letadlo se krátce po vzletu zřítilo do moře. Doplavat tři míle k pobřeží byla pro budoucího akčního hrdinu hračka. Udržet stálý celoživotní vztah s jednou ženou, to bývá ale problém i pro akční hrdiny - i když je třeba uznat, že první Clintův pokus trval 31 let.

O první dceři se dozvěděl po letech

Svoji první ženu Maggie Johnson (86) poznal na rande naslepo v červnu roku 1952. Tehdy mu bylo 22 let a jeho hollywoodská sláva byla ještě hodně vzdálená, pracoval ve firmě na dodávání náhradních dílů pro automobily. Ani Maggie neměla nic společného s uměleckým světem, byla prostou dělnicí. K oné schůzce naslepo došlo v Los Angeles a jiskra musela přeskočit opravdu veliká - do půl roku se totiž konala svatba. Budoucí oscarový umělec si tedy vybral tu svoji „jedinou“, ale to vůbec neznamenalo, že ho ostatní ženy nezajímají. Právě naopak. V době, kdy požádal Maggie o ruku, byl prý dokonce už poprvé otcem. Před Maggie měl totiž vztah s nějakou jinou ženou, která s ním otěhotněla. Přivedla na svět dceru a dala ji k adopci. Stalo se to ještě předtím, než se Clint a Maggie vzali. O této dívce se herec dozvěděl až se značným zpožděním, ve zralém věku na konci tisíciletí. Jeho žena i tak brzy poznala, že život vedle vysokého, mužného partnera rozhodně nebude ukázkou jeho věrnosti. Někteří lidé ho přirovnávali k biblickému králi Šalamounovi, který měl 700 žen a asi nebyli daleko od pravdy!

Proslavily ho hlavně westerny.

Patnáct velkých nevěr

Clint Eastwood by si našel spoustu milenek i bez herecké kariéry, natož pak tehdy, kdy se začal objevovat před kamerou a byl obklopen zajímavými ženami. První z nich, se kterou si začal, se jmenovala Roxanne Tunis (88) a byla kaskadérkou. Zatímco hercovo manželství bylo bezdětné, se svojí milenkou měl dceru. Její narození ale bylo drženo v tajnosti a odhaleno až koncem 80.let. Maggie se ale o milence dozvěděla a tehdy se poprvé manželé od sebe odloučili, bez rozvodu. Clintova žena navíc v té době neprožívala moc dobré období, protože měla i zdravotní problémy, bojovala se žloutenkou. Žádost o rozvod ale nepadla a dvojice se nakonec usmířila. Maggie se tak od promiskuitního manžela dočkala po letech vztahu i potomků, nejprve v roce 1968 syna a k tomu o čtyři roky později přibyla dcera. Pokud si někdo myslí, že tím se stal z hollywoodské hvězdy vzorný otec, spletl by se. Jeho zálety rostly dál geometrickou řadou. Maggie je dlouho útrpně snášela, ale nakonec jí došla trpělivost. Je doloženo, že během svého prvního manželství měl Clint delší poměr s 15 ženami! Známosti na jednu noc se samozřejmě nepočítají, to by byl asi dlouhý seznam. Podle této statistiky se slavný herec řadí k největším nevěrníkům v historii Hollywoodu.

Hrdý otec vdával svoji dceru.

Maggie se stáhla do ústraní

Podruhé se pár od sebe odloučil v roce 1978 a to už bylo i právně podloženo. Rozvod se táhl celkem dlouhou dobu, definitivní konec manželství tak nastal až o šest let později. Maggie odešla od soudu bohatší o 25 milionů dolarů. A zatímco Clint si dal načas, než své „ano“ řekl další ženě, ona sama se provdala hned rok po rozvodu. Její druhé manželství ale nemělo dlouhého trvání, vydrželo jen čtyři roky. O Maggie pak platilo „sejde z očí, sejde z mysli“, takže její další život nebyl nijak mediálně sledován. Po boku Clinta se ale znovu objevila v roce 2009 při premiéře jeho filmu Invictus: Neporažený.

Syn Scott je také hercem.

Narušila jeho soukromí a následoval rozvod!

Druhou ženou Clinta Eastwooda se stala televizní moderátorka Dina Ruiz (52). Poprvé se setkali, když s hercem dělala Dina rozhovor. Dál se znali tak nějak od vidění, ale za dva roky je na jedné dobročinné akci posadili vedle sebe. V závěru akce už se drželi za ruce. Byla z toho velká láska, která vygradovala do svatby v březnu roku 1996. Narodila se jim dcera. Manželství ale nakonec ztroskotalo – kritickým momentem bylo to, když Dina přivedla do svého pořadu Clintovu dceru z předchozího vztahu. To jí herec neodpustil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden