Můj čas na kafíčko

Své mladé a náruživé milence už Kolář nestačí?

Známý zpěvák hitu Ještě, že tě lásko mám Petr Kolář (50) je pořádný rebel! Ani zlomová padesátka ho nedokázala zkrotit. Naopak se z něho stává čím dál tím větší divoch. Dokonce se nechal slyšet, že se nikdy nenechal a ani nenechá strkat někam, kam on sám nechce.

Své o tom ví i jeho mladá přítelkyně, biletářka Divadla Broadway Lenka Chlupáčová (28), kvůli které Petr opustil před časem svou ženu Zuzanu a dva malé syny. Nebo to bylo jinak? „Podle manželky došlo u ní ke ztrátě důvěry,“ nechal se slyšet dlouhovlasý zpěvák. Ještě aby ne, když místo ženě zahříval postel i své o dvacet dva let mladší milence. „Nepřekážíme si a to je fajn,“ libuje si rozvedený rodák z Českých Budějovic.

Zanedbává výchovu svých tří dětí?

Ať to mají s mladou blonďatou milenkou jakkoli, v jednom má otec tří dětí jasno. Další miminko rozhodně neplánuje. Kromě dvou synů z posledního manželství má totiž ještě dospělou dceru z předchozího vztahu. A k tomu dokonce dvouroční vnučku. Žádné ženě ani rodině navíc prý není schopný věnovat maximum svého času. Sotva zvládá výchovu patnáctiletého Péti jr. (15), kterého radši považuje za samostatnou jednotku. „Sice zlobí, jako jsem zlobil já, ale já je za to netrestám. Jsem milosrdný táta,“ říká s úsměvem zpěvák. Jenže přítelkyně Lenka začíná být ve věku, kdy začne dost možná uvažovat i ona o svém vlastním dítěti…

Podlehne Petr trendu mezi svými padesátníky?

Pravda o pití a bílém prášku

Ani sám na sebe nedokáže být tak úplně přísný. I když proběhlo před třemi lety bulvárem, jak si na sedmdesátinách kolegy zpěváka Milana Drobného (73) dopřával panáků plných alkoholu a kdo ví,čeho ještě, dlouhovlasý zpěvák vše zapírá. Nikdy prý moc nekalil a ani nekouřil marihua- nu, ale vyfotit s pytlíčkem bílého prášku pod schody s rukou v ženském rozkroku se nechal. „Já jsem ale nikdy neobrážel večírky. To se tak jen povídalo. Vůbec nejsem ten typ, od toho jsou tady jiní,“ brání se po letech. Možná je to tím, že ty špatné věci údajně hned vytěsňuje s hlavy. Už ale nedomyslel, že ostatní si na rozdíl od něj dobře pamatují. Začne konečně sekat latinu a držet se zpátky?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden