Můj čas na kafíčko

Své největší závislosti se Stránský nikdy nezbavil!

Ačkoliv dnes už seká Martin Stránský (46) latinu, stejně žije celý život ve strachu, že znovu propadne nebezpečné závislosti! Nebýt jeho milované manželky Martiny, sám neví, co by se s ním stalo. Jeho celoživotním démonem je totiž alkohol.

A i když už je dnes vyléčený, mnozí odborníci tvrdí, že jakmile jednou někdo propadne závislosti na alkoholu, bude na něm závislý už navždy. Záleží jen na pevné vůli a odhodlání člověka alkohol zcela vyloučit ze života. Jenže Martin Stránský bez sklenky nevydrží a tak je možné, že jednoho dne propadne závislosti znovu.

Manželka mu hospody zakázala

Jeho přátelé tvrdí, že v hospodách vysedával každý den. „Balancoval jsem na hraně, kdy se to začalo lámat do toho, že by bylo zle,“ přiznal Stránský. Nebýt tvrdé ruky manželky Martiny, jistě by neměl tak spokojený život a roli v jednom z nejsledovanějších seriálů současnosti. „Je naprosto nekompromisní v tom, že mi některý hospody normálně zakázala. Jsou místa, kam nesmím,“ rozhovořil se herec o své manželce. Proč ale Stránský vůbec závislosti na alkoholu propadl? Možná to bylo kvůli nevydařenému manželství, zkrachovalému vztahu s hereckou kolegyní Bárou Munzarovou (44) nebo kvůli pracovnímu vytížení. Nebo že by kombinace obojího?

Dohnala ho snad k alkoholu ona?

S alkoholem neskončil

Ačkoliv sám tvrdí, že se z alkoholismu vyléčil, jedním dechem dodává, že po sklence stále touží. „Dám si doma pivo, dám si doma panáka, do hospody po představení taky zajdu. Dám si ale jednoho nebo dva a jdu domů, není prostor pro to se normálně opít,“ vtipkuje Stránský. Ale je tomu skutečně tak? Skutečně se nebojí, že jednou závislosti zase propadne? Pokud bude mít spokojený rodinný i pracovní život, zřejmě to nehrozí. Ale v dnešní době je na herce vyvíjen takový psychický tlak, že co dnes bereme jako samozřejmost, už zítra mít nemusíme. Práci, rodinu ani peníze. A to pak člověk k alkoholu sklouzne raz dva.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden