Moje šťastná hvězda

Své partnerce pořádně zatápí

Když minulý rok herec Miroslav Etzler (56) přišel jako téměř všichni herci o práci, příliš těžkou hlavu si z toho nedělal. Věděl totiž, že se o něj postará jeho partnerka Helena Bartalošová (39).


„Je mi velkou oporou. Ona má nějaké různé aktivity a z toho vydělá peníze a cpe mi je do chřtánu,“ dělal si z toho ještě legraci. A zatímco ona dřela jako mezek, on převzal péči o jejich syna Samuela (3).


Musí se starat o dvě děti


To, co to v něm probudilo, ale asi nikdo nečekal. Herec si otcovskou roli začal velmi užívat a možná se podvědomě nejmladšímu potomkovi snaží dát všechno, co nestihl se svými dvěma dcerami a synem, kterého má z manželství s herečkou Zuzanou Bydžovskou (59).


Dětský svět ho ale tak pohltil, že sám přiznává, že radši hraje Dostihy a sázky místo toho, aby své partnerce doma s něčím pomohl. A podle zpráv z okolí páru se zdá, že už to pro Bartalošovou začíná být neúnosné.  Podle všeho toužebně očekávala den, kdy se její muž bude moci vrátit do práce a z věčně si hrajícího děcka se znovu stane dospělý muž, do kterého se zamilovala. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden