Moje šťastná hvězda

Své problémy svádí na ženy

V minulosti mu partnerky daly pořádně zabrat. Údajně se mu krutě pomstily!

Herec MIROSLAV ETZLER (56) vždy miloval silné a divoké ženy. Jednou z nich byla i VILMA CIBULKOVÁ (58). Málem ho to ale prý stálo život.


Krotký jako nikdy, takový je dnes Miroslav Etzler (56), který žije s partnerkou Helenou Bartalošovou (39), s níž má syna Samuela (3). Tentam je divoký lovec žen, kariérista a milovník alkoholu. Dnes je Etzler vzorným tátou a ukázkovým partnerem.


Sám ale přiznává, že dřív nebyl dobrým otcem ani partnerem. Jeho avantýry se mu nejednou vymstily a bývalé partnerky mu pěkně zatopily. Teď se snaží všechno napravit. Neschází mu ale někdy to divoké období, kdy okouzloval krásné dominantní ženy ve svém okolí?


Současná partnerka je prý darem z nebes.

Milostná dobrodružství

Hlavní problém je podle Etzlera v tom, že ženy jsou prý na rozdíl od mužů hrozně mstivé. Zejména pak ty silné a nebojácné, které mimochodem herce celý život přitahovaly. Jednou z nich byla i Vilma Cibulková (58), která se s ním nakonec rozvedla, protože ji opakovaně podváděl.

Etzlerovi se líbilo, když si z něj partnerka nesedla na zadek, ale měla svoji hlavu. Dnes už to ale vidí jinak a je vděčný za svou Helenu, která je prý opakem jeho bývalých žen. Do žádných dalších milostných eskapád se tak prý už Etzler pouštět rozhodně nehodlá. „Dneska už bych to nezvládl,“ přiznává.

Jejich maželství bylo plné vášně!

Chtěla ho probodnout

Ženy se prý herci pomstily tolikrát, že by to stěží zvládl spočítat. Některé katastrofy, které s nimi zažil, má stále v živé paměti. „Jedna moje partnerka mi vyhodila věci z okna,“ vzpomíná Etzler a dodává, že když šel o půl roku později kolem jejích oken, stál pod nimi polonahý muž a i jemu létaly věci vzduchem.

Jiná jeho partnerka zase neunesla fakt, že ji chtěl herec opustit, tak se ho rozhodla bodnout nůžkami do břicha. Naštěstí byla opilá a mířila dost mizerně, takže to odnesl jenom prst. Jako vzpomínka zůstala herci jizva.

Etzler hází tak trochu vinu na bývalé partnerky, pravda však je, že se k nim ve své době nechoval zrovna nejlépe a nějakou tu lekci si zasloužil. Nikdo se mu nemůže po tom všem divit, že je vděčný za svou současnou partnerku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden