Moje šťastná hvězda

Svedla dalšího kolegu?

JANA HOLCOVÁ (45) se ráda pohybuje v pánské společnosti, hlavně v práci. A protože má kolem sebe spoustu charismatických kolegů, cítí se jako v sedmém nebi. A také toho umí dobře využít.

Nedávno se spekulovalo o tom, zda nemá Jana Holcová (45) tajný románek s lamačem dívčích srdcí a idolem žen Radimem Fialou (50). V Ordinaci v růžové zahradě spolu hrají už nějaký ten pátek a nikdo by se nedivil, kdyby mezi nimi přeskočila jiskra.

Zvlášť když mají ve scénáři nespočet intimních scén, na které se oba prý vždycky moc těší. Jenže, jak se ukázalo, mezi sebou nejspíš nic nemají, neboť má Radim rodinu, o kterou by v životě nechtěl přijít.

Jana se tedy očividně vydala na další lov, a jak se zdá, možná našla toho pravého. Jenže to má jeden háček, je také ženatý. Bude to pro ni překážkou?

Tajný románek v zákulisí?

Dalším sympaťákem ze seriálu je Martin Stránský (50). A světe, div se, padli si prý náramně do oka. Začalo se říkat, že oba mají spolu trávit většinu času, a to i mezi natáčením. Jejich kolegové si všimli, že právě i Stránský se svou kolegyní flirtuje a vypadá to, že se k sobě báječně hodí.

Co ale na to jejich rodiny? Martin si nedávno postěžoval, že už mu to doma začíná přerůstat přes hlavu. ,,Je to stres. Už ani nezvládám děti, když se s nimi mám učit. Jsem na ně zbytečně hrubý,“ přiznal otevřeně. Bude Jana jeho vysvobozením?

Nebylo by to poprvé?

Hereckými kuloáry totiž koluje informace, že měl být Martin své ženě nevěrný. A nebylo by se čemu divit, fanynky mu doslova leží u nohou, stačí jen, když promluví, a jeho charismatický hlas dostane do kolen každou.

Zda by ale něčeho takového byl schopný, těžko říct. S Janou to ale prý vypadá, že se k něčemu schyluje. Uvidíme, zda se jí podaří svést dalšího kolegu. Třeba se Martin zalekne, že by mohl přijít o rodinu, a couvne

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden