Můj kousek štěstí

Svedla pana scenáristu!

Vztah s úspěšným scenáristou je pro herečku vždy výhra

Dlouho byla sama, teď si ale může gratulovat. Herečka Denisa Nesvačilová (31) má novou lásku a není jí nikdo neznámý.

Jejím novým partnerem je scenárista Petr Kolečko (38), který už svůj vztah s temperamentní zrzkou dokonce potvrdil slovy, že je mezi nimi něco čerstvého a krásného. Ošemetné ovšem je, že ještě před pár dny ho za svého partnera považovala úplně jiná žena, tmavovlasá miss, s níž má navíc malého syna.

Měla jasno

Ještě začátkem srpna tvrdila Nesvačilová, že na žádného případného partnera nemá čas. Leda by ho našla při práci, které má teď víc než dost. Měla ale jasno – nechce zvukaře, kameramana, herce a rozhodně prý žádného blbce.

Možná už tehdy sama tušila, jak to nakonec dopadne. A dnes už to ví i její okolí - skončila v náruči scenáristy.

Vignerová a Kolečko spolu vydrželi tři roky. Teď je konec!

Jejich vztah se měl rozvinout už během nedávného natáčení nového seriálu Pálava, k němuž Kolečko napsal scénář, a zdá se, že nezůstalo jen u obyčejného letního románku. Pan scenárista se totiž nyní dokonce rozhodl odejít od své partnerky, modelky Anety Vignerové (34), s níž vychovává dvouletého syna Jiřího.

„Ona byla příčinou!“

Sám tvrdí, že příčinou jeho rozchodu byla skutečnost, že jeho vztah zkrátka nefungoval, ovšem zaskočená miss hovoří jinak. „Ano, byli jsme pár dnů rozešlí. Do včerejška jsem ale nevěděla, že do toho hned vstoupila jiná ženská. Myslím si, že ona byla skutečnou příčinou rozchodu a teď se to jen snaží zakrýt,“ prohlásila Aneta rázně den poté, co nová známost jejího partnera praskla.

Jak to tak vypadá máme tu další rozchod a nový vztah, který se neobejde bez bouřlivých emocí. Kdo z tohoto trojúhelníku vyjde jako vítěz?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden