Můj čas na kafíčko

Sveďte si ho!

Osvědčených šest metod, jak zatočíte se stereotypem a strhnete i svého manžela.

Už máte dost nudných večerů, při kterých uklízíte, otročíte u sporáku, a to vše dovršíte sledováním nekonečných seriálů? Užijte si večer plný vášně jako zamlada! Poradíme vám vyzkoušené ženské triky, kterými zaručeně svedete svého muže...

Bojíte se: jak můžete někoho svádět s tak neforemnou postavou, velkým pozadím, vráskami kolem očí? Jednoduše. Udělejte ze svých nedostatků přednost, jste totiž krásná taková, jaká jste.

Podívejte se na sebe do zrcadla, usmějte se a řekněte si nahlas: „Dnes mi to sluší.“ Když se budete cítit sebevědomá, pozná to i váš muž. Abyste pro svého chlapa byla přitažlivá, musíte se mu líbit.

Krajka umí spustit přímo lavinu vášní..

Správné prádlo dělá divy

Určitě vás často vídá v domácím oblečení a bez make-upu, že? Překvapte ho proto hezky upravená a nezapomeňte na vůni, vyberte třeba tu, kterou má na vás nejraději.

Samozřejmě chlapa nemůžete svádět ve vytahaném spodním prádle, i když je tak pohodlné, ve vlněných ponožkách, i když jsou tak teplé, ani v županu po babičce, i když se do něj tak krásně chumlá.

Objednejte se ke kadeřníkovi, který si poradí s vašimi vlasy, a kupte si nové prádlo, které bude krásné a zároveň příjemné. Nemusí to být žádný korzet nebo červené podvazky. Stačí rafinovaný střih krásného prádla. Fantazii se meze nekladou.

Hříšná atmosféra

Těžko se můžete cítit svůdná, když vaříte večeři, utíráte prach a věšíte prádlo. Než muž rozrazí dveře bytu se slovy „jsem doma“, měla by být ložnice nachystaná na erotické hry. Ozdobte ji svíčkami a tlumeným světlem, provoňte olejíčky, rozestelte postel.

Někdy je lepší svého milovaného trošku předem navnadit. Naznačte mu, že pro něj máte na večer překvapení. Nalaďte se horkou koupelí, připravte drobné pohoštění do postele, oblékněte si své svůdné prádlo, navoňte se a těšte se na krásný večer.

Hra právě začíná, miláčku

Berte celý večer jako hru, která vás má oba bavit. Scénář je tentokrát ve vašich rukou. Při servírování kávy nechte muže nahlédnou do svého výstřihu o trochu víc, než se sluší.

Nenápadné, ale důvěrné doteky mají také svou sílu. Hlavně nikam nespěchejte. Prodlužujte svou chystanou milostnou předehru co nejdéle. Vybudíte tak jeho i svoje smysly.

Nepodceňujte flirt

Laškování je zábavná hra a skvělý způsob, jak muže naladit a dostat do varu. Nejdůležitější je oční kontakt, proto ho svádějte hlavně očima.

Skvěle funguje i úsměv, hlavně v kombinaci s občasnými jemnými dotyky. Pro muže jsou stimulující i zvýrazněné a lehce našpulené rty s pootevřenými ústy, které mu podvědomě připomínají ženu při sexu.

Číst se nebude, a svíčky navíc i voní.

Dnes ti vládnu já!

Než váš divoký večírek začne, domluvte se předem na pravidlech. Třeba: Zítřek může být podle tebe, ale dnes budeš poslouchat ty mě. Partner, který je zvyklý na vaši sexuální pasivitu, bude zaručeně mile překvapený.

Vy si říkejte, co chcete, co se vám líbí, veďte jeho ruku. Scénář si dopředu promyslete, ale tak trochu nechte situaci, ať se vyvíjí sama. Třeba máte chuť být divoká, nebo vám dnes naopak sedne něžné mazlení. Dnešní večer je výlučně jen váš.

Hoďte problémy za hlavu

Nedořešené hádky, křivdy z dávna nebo nedodržené sliby si nechte na jindy. Nic chlapa neotráví víc, než když na něj po celém dni v práci udeříte, že něco neudělal nebo kdy zařídí to, o čem jste mluvili. Namísto výčitek mu otevřete v hezkých šatech, upravená a příjemná. Uvidíte, jak se mu rozjasní tvář. A vášeň bude stát za to…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden