Moje sladké tajemství

Svého manžela ukradla jiné ženě

Na první pohled Veronika Arichteva (33) nevypadá jako žádná dračice. V českém showbyznysu patří spíš k těm méně nápadným herečkám, které se jen výjimečně připletou k nějakému skandálu. Proto bylo pro všechny velkým překvapením, když se někdejší hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 přiznala, že svého manžela Bisera (42) neváhala odloudit jiné ženě.

Pár nedávno oslavil šesté výročí svatby, ovšem nebýt tvrdohlavé Veroniky, mohlo být dnes všechno jinak. Když se totiž Biser se svou budoucí ženou poznal, byl zadaný a rozhodně na tom nehodlal nic měnit.

Vždycky se totiž snaží být prý maximálně věrný a neměl potřebu z bývalého vztahu utíkat. Jenže herečka si šla velmi tvrdě za svým a udělala první krok. „Zafungovala mezi námi chemie,“ přiznává jeden z nejvyhledávanějších režisérů u nás.

Nakonec se rozhodl pro Veroniku a musel svůj stávající vztah ukončit. Ostatně i mladá herečka byla tehdy zadaná a musela opustit partnera, aby mohla být s mužem, o kterého tvrdě bojovala. Na otázku zda nemá strach, že by jí nějaká Bisera mohla odloudit, odpověděla, že je údajně odhodlaná se za svou lásku třeba i poprat.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden