Můj čas na kafíčko

Svého osudového muže se ze začátku při natáčení Alena Mihulová hrozně bála!

Můj čas na kafíčko

Konkurzu na Sestřičky se účastnily tisíce dívek. Jen Aleně ale film změnil život.

Herečka Alena Mihulová (57) jako malá nesnila, že bude herečkou. Na střední škole změnila názor a měla štěstí, že dostala hlavní roli v úspěšném filmu. Tím nabrala její životní cesta naprosto nečekaný směr.

O tom, že láska kvete v každém věku, se přesvědčila Alena Mihulová (57) svým životním příběhem. V sedmnácti letech by si bývala mohla vybrat mezi svými vrstevníky. Svůj osud ale spojila s výrazně starším mužem. Nikdy toho ovšem nelitovala.

Na počátku byl tip od kamarádky

Nápad stát se herečkou dostala Alena až na střední ekonomické škole. Odešla z domova v Brně do Prahy na internát a škola jí zoufale nebavila. V dětství ji těšilo divadlo, tak se k němu zkoušela vrátit. Udělala konkurz do tehdy amatérského Žižkovského divadla.

Moc si s tamním souborem ale nezahrála, protože hned po prvním zkoušení dostala velkou filmovou roli. Byla to náhoda. Na internátě měla konflikt s vychovatelkou, která jí chtěla vypnout televizi těsně před skončením filmu Lásky mezi kapkami deště.

Ten režíroval Karel Kachyňa (†79). Aleně se film strašně moc líbil. Do té doby si vlastně ani neuvědomovala, že herectví může

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden