Moje šťastná hvězda

Svého prince na bílém koni se nakonec dočkala

Moje šťastná hvězda

Ivana Chýlková si o Janu Krausovi myslela své. Svou výřečností a smyslem pro humor si ale nakonec dokázal získat její srdce.

Kdyby IVANĚ CHÝLKOVÉ (58) kdysi někdo řekl, že tím pravým pro ni bude JAN KRAUS (68), od srdce by mu se prý zasmála. Dnes však děkuje vyšším silám, které je daly dohromady.

Se svými 183 centimetry výšky by Ivana Chýlková (58) mohla soutěžit o titul nejvyšší české herečky, pokud by se ovšem taková soutěž konala. Prohlašuje sice, že jí její vysoká postava nikdy nevadila, ostatně její tatínek měří dva metry, takže ani nečekala, že bude mít metr šedesát.

Ale zároveň přiznává, že jí vadí to, jak její vzrůst rozčiluje mnohé lidi kolem a pak ji na to upozorňují. V jednom rozhovoru zavzpomínala, že když se dostala kdysi poprvé do Států, všichni se jí tam ptali, jestli je tanečnice nebo modelka, zatímco doma v Čechách se většina zvědavců zmohla na stále stejný dotaz, jestli hraje basket.

Doma být nechtěla

Je pravda, že její vytáhlá štíhlá figura přímo vybízí k tomu, aby si ji člověk spojil s úspěšnou sportovní kariérou. Prý se o to ve škole v rodném Frýdku-Místku učitelé pokoušeli a

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden