Můj čas na kafíčko

Svého prvorozeného syna zahlédla Petra Černocká jen na chvilku a zaslechla jeho pláč!

Můj čas na kafíčko

Ještě když byla vdaná, prožila si vášnivý románek se svým kapelníkem!

V době, kdy se kariéra Petry Černocké (70) ubírala tím nejlepším směrem, zasáhla jí těžká rána v soukromí. Chlapeček, kterého přivedla na svět, zemřel krátce po porodu.    

Na svět přišla Petra do rodiny právníka a úřednice a její dětství bylo ze začátku šťastné. Všechno se ale změnilo maminčinou nemocí a jejím předčasným odchodem. Srdeční vada, kterou máma trpěla, se postupně zhoršovala. Byla stále častěji v nemocnici a Petra se na čas ocitla i v celotýdenní školce. V devíti letech se dozvěděla krutou zprávu: maminka se domů už nikdy nevrátí.

Nová žena v rodině vyvolala hádky

Uplynulo rok a otec si našel novou partnerku jménem Hana. Petra ji přijala. „Já jako desetiletá holka jsem byla ráda, že přišla nová máma, která se o mě stará,“ uvedla. Horší to bylo s jejím bratrem Pavlem (75), pozdějším známým diskžokejem. Tomu macecha vadila, nejen kvůli tomu, že si s sebou přivedla také svého syna. „Kluci na sebe otevřeně žárlili, oba se domnívali, že Hanička nadržuje právě tomu druhému," popisovala Petra. „Kontrolovali si velikost porcí na talíři, no někdy to bylo až k smíchu, kdyby to ve skutečnosti nebylo tak smutné.“ Ještě smutnější ale bylo, že

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden