Moje šťastná hvězda

Svému kolegovi zlomila srdce!

Taje svého milostného života si KATEŘINA BROŽOVÁ (54) nechává většinou pro sebe. Nedávno ale přiznala dávnou lásku ke kolegovi.


Kdoví, čím to je, že spousta žen ze showbyznysu nemá navzdory své kráse a úspěchu štěstí na muže. Do této smutné statistiky se zapsala i Kateřina Brožová (54), která je údajně po rozchodu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53) v roce 2018 stále sama.


Štěstí na správného chlapa postrádá údajně už od mládí. Tehdy prý dokonce randila se svým hereckým kolegou, charismatickým Karlem Dobrým (52)! Nezůstala v srdci herečky alespoň maličká jiskra, která by starou lásku dokázala znovu oživit?


Od rozchodu s Jaromírem Soukupem je stále sama.

Dohromady je dali koně

Už v patnácti letech se prý chtěla Brožová vdávat za svou školní lásku. Vztah jim vydržel tři roky. Všechno skončilo, když mladý muž nastoupil na vojnu. Zatímco herečka za ním oddaně jezdila s bábovkou a pečeným kuřetem, on na ni strašně žárlil.

A to tak, že se to nedalo snést. Někdy v té době prožila Brožová krátký románek právě s Karlem Dobrým. „Poznali jsme se na gymnáziu, Kateřina byla o rok výše, já jsem do ní byl strašně zamilovaný,“ přiznal Dobrý s tím, že věděl, že má kluka, a považoval proto své touhy za beznadějné.

Neměl odvahu se k Brožové ani přiblížit. Nakonec se mu to podařilo až na chmelové brigádě, kde se dali do řeči. A protože je oba spojovala láska ke koním, párkrát si společně vyjeli. Jak rychle jejich vztah začal, tak také skončil. A Kateřina moc dobře věděla, proč.

V mládí prožila krátký románek s Karlem Dobrým.

Hledá někoho jiného 

Bývalí partneři se nedávno potkali v show 7 pádů Honzy Dědka a nezdálo se, že by v nich zůstal byť jen kousíček vzájemné lásky. Není divu, vždyť divoký a nespoutaný život Karla Dobrého není ničím, co by Brožovou přitahovalo.

Nesporné charisma herce totiž značně ubíjí jeho pověst rebela s duší plnou démonů v podobě alkoholu a údajně i drog. Dobrý navíc nepatří k nejvěrnějším partnerům. I když se v poslední době prý značně zklidnil, není to tak úplně Brožové typ.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden